Adana Yüreğir’de 4 mevsim yüzme keyfi

Adana Yüreğir’de 4 mevsim yüzme keyfi

5 views
0
PAYLAŞ

Adana’nın Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından verilenler Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Kışla Yarım Olimpik Yüzme Havuzu 2022 yılında yaklaşık 20 bin kişiye hizmet verdi.

Sporda marka bir ilçe olmak için Yüreğir’i yeni spor tesisleri ile donatan Yüreğir Belediyesi’nin 4 mevsim yüz yüze yaşattığı yüzüğündeki havuzları 2022 yılını dolu dolu olacağı belirtildi. Yarı olimpik ölçülerdeki Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Kışla Yüzme Havuzunun yıl boyunca boyunca hizmet verdikleri, yetişkinlere yönelik bay-bayan sesleri bilen, kurs ve serbest giriş çıkışları, çocuklara yönelik yaz-kış spor okulları, altyapı ve 06-13 yaş gruplarında sunulduğu kaydedildi. Bunun yanında 2022 yılı boyunca her iki ağzında yüzerek bilenlerin stillerinde onların çeşitli geliştirmelerine yönelik olarak teknik kurslara yönelik da yoğun ilgi gördüğü ifade edildi.

Yaz ve kış spor okulları ile binlerce çocuğun ölümünden sonra öğrendikleri havuzlarda çocuklar ve öğrendikleri hem sonunda hem eğlendi. Ayarlanabilir uygun ortam ısısı, hijyenik duş alanları, ferah soyunma odaları ve uzman eğitim kadrosu ile haftanın her günü sabah 08.00 akşam 21.30 saatleri arasında dileyene serbest kullanım, dileyene özel ders imkanı veren Yüreğir Belediyesi, spor kulüpleri ile de işletim yaparak genç oyunculara gerekli ortam desteğini çalıştırma da devam etti.

7’den 70’e merkez spor tesislerine beklediklerini söyleyen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Ertuğrul Gazi Spor Kompleksimiz ve Kışla Tesisimizde bulunan yarı olimpik havuzlarımız 4 sezon hemşehrilerimizin hizmetinde. Yüreğir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Tüm hemşehrilerimizi bekleriz” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK