Adana’da cezaevinden çıkan adamın karısı ölü bulundu

Adana’da cezaevinden çıkan adamın karısı ölü bulundu

5 views
0
PAYLAŞ

Adana’da 3 çocuk annesi bir kadın sabah evinde öldürülmüş olarak bulundu. Cezaevinden yeni çıkan kocasının katili zanlısı olarak aranıyor.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 07.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 3 katlı apartmanın, 2’nci katı meydana geldi. İddiaya göre cezaevinden yeni çıkan Abdullah T.’nin eşi Müzeyyen T. ile birlikte yaşadığı evde kavga sesleri eve komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler eve girdiklerinde 3 çocuk annesi Müzeyyen T.’yi kanlar içinde buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildiği ancak pompalı tüfekle vurulan kadının öldüğü belirlendi.

Bu arada, kadının 3 çocuğunun evde olmadığı öğrenildi. Polis muayenehanesi kimin vurduğunu algılamaya başladı. Polis evde kadınla birlikte kocasının olduğunu, eve kimsenin gelmediğini tespit etti. Polis kocayı aradı ancak henüz bulamadı. Polis her yerde katil zanlısı olarak hapishaneden yeni çıkan kocayı arıyor.

Müzeyyen T.’nin cansız gövdesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK