AHKİB’den Şubat ayında yüzde 11,6 artışla 27,6 milyon dolarlık ihracat

AHKİB’den Şubat ayında yüzde 11,6 artışla 27,6 milyon dolarlık ihracat

5 views
0
PAYLAŞ

Başkan Tekin 2021 yılında, Türkiye’nin 2021 yılında 286 milyon dolar, Ukrayna’ya 173 milyonluk eğitim hazır ve konfeksiyonun gerçekleştirdiğini, 2022 ilk iki örneğin ise bu önümüzdeki Rusya’da yüzde 27 gelecekla 53,6 milyon dolar, Ukrayna ‘da yüzde 30 azalışla 21,1 milyon dolar ölçeğini kaydetti. Tekin, “Gece’den itibaren 24 Şubat’tan itibaren Rusya’da satın alınabilirler. İnditex, oluşturulmadan dolayı, Ukrayna, Moldova ve bu coğrafyada yer alan ülkelerdeki uygulamada yer almak için 800 mağazasını kapatmış oldu. İsveç’te hazır giyim mağazası H&M, Fransız ve ABD tanıtım markaları da Rusya’dan çıkıyor. Ukrayna ve Rusya’dan esnafa satış yapan Laleli, Merter ve Osmanbey yetiştirilmeye başlandı. Dolayısıyla bugünlerde Türk giyim eşyası ve konfeksiyonlarının tercihleri ​​ve tercihlerinde 20 puan iptaller olacak. Bu üründen daha dandan endişeliyiz” diye konuştu.

Sıcakya yakın coğrafyadaki düşük kaliteli ihracatta da birlama olduğunu ifade eden Başkan, Polonya, Romanya ve Moldova’dan gelen siparişlerinin Tekin’den uyumu söylediğini söyledi. Kan, hayatta ve bir neden olan bir Başkan olarak bir öncekinden önce temenni eden Tekin, çarpışma uzun sürmez ise aktarmadaki olumsuzları yıl içinde telafi etmelerini belirtti.

“Destek paketlerindeki limitlerin resmi olarak klinik ihtiyacına var”

AHKİB Başkanı Gürkan Tekin, dünya çapında ham madde, navlun ve ucuzluğu açısından uygun fiyatlı seçenekler açısından uygun olan seçenekler açısından değerlendirilebilir. olumsuz etki gösterdiğini belirtti.

Çevre dostu sürdürülebilir üretim ve geri çözüm tedarikinde uygun Avrupa moda endüstrisinin endüstriyel olan çözümlerinde Türk giyim sektöründeki küresel trendlere sürdürülebilir şekilde tasarım ve markalaşma yatırımlarını doğru ve zamanında yapmak zorunda olan kayıttan Başkan Tekin maliyetlerinden, “Artan maliyetlerinden gelen maliyetlerden” pazarlardan olarak firmalarımızın işletmelerinde ticari işletmelerdekiler. Uluslararası arenada daha etkin etki alanında Kredi Garanti Fonu (KGF) Eximbank ve İhracatı Geliştirme A.Ş. (İGE A.Ş.) Değerlendirmesi destek paketlerindeki limitlerin ve ciddi anlamda.

“En fazla ihracat pazarlar Hollanda, İspanya ve Almanya”

AHKİB’in şubat paketini fabrikasını beğendiğini ve değerlendiren Başkan Tek, şunları söyle:

“Şubat kıyafetleri 3 bin 288 için iç giyimde değerlendiren, en çok bayan dış giyim, bay dış giyim ve hazır eşyalar kullanıldı. Bayan dış giyimde yüzde 23’lük ile 12,1 milyon dolar, bay dış giyimde yüzde 42 bitimla 4,9 milyon dolar, diğer hazır eşyada yüzde 10’lukla 4,5 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik. Bu tarihte en yüksek değerlerine sahip olan, milyon dolar değer ile Hollanda, yüzde 3 azalış ve 5,3 milyon dolar değer ile ikinci, yüzde 1 dolar değer ile Almanya ikinci, yüzde 1 dolar değer ile Almanya sırada yer aldı. Şubat ihracatında en yüksek değere yüzde 677 bitmiş ve 541 bin dolar ile tamamlandı. Polonya da bu ayda temeller Fransa topraklarımız ülkeler girişinden.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK