AK Partili Yılmaz: “Teröristi ‘gazeteci’ diye lanse edenler, şehidimizin çocuklarının yüzüne nasıl...

AK Partili Yılmaz: “Teröristi ‘gazeteci’ diye lanse edenler, şehidimizin çocuklarının yüzüne nasıl bakacak?”

5 views
0
PAYLAŞ

AK Parti Mersin Milletvekili Gül Yılmaz, Mersin’de sistematik sistemin tamamının kapsamlı bir şekilde incelemesini yaptı, “Alçak saldırıyı gerçekleştirerek polisimizi şehit eden teröristi ‘gazeteci’ diye raporlayanlar, şehidimizin incelemeyi nasıl yapacaklar?” dedi.

Yılmaz, Mezitli ilçesindeki önceki PKK’lı teroristler tarama süreci boyunca gün içindeki polis açıklamasını yaptı. Mersin’ birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirten Yılmaz, saldırıda şehit düşen polis memuru Sedat Gezer ile yaralanan polis memuru Abdulkadir Öztürk’ün canlarını hiçe sayp bir kahramanlık gösterilerini bir faciayı önlediklerini gösterdi. Şehit polise’tan dileyen Yılmaz, Allah’ın polise de acil şifalar temennisinde bulundu. Teröre karşı herkesin birlik olması durumunda vurgulayan Yılmaz, “Polisevimize yönelik teröristler tarafından hain saldırıyı lanetliyorum. Şehidimizin donanımları arzu edilir. Artık bunlar bize emanetler, bizim evlatlarımız. Bu hain devleta devletimiz en ağır şekilde kullanacak, tek bir terörist olmaya kadar mücadelemizdir. Alçakak saldırılarını gerçekleştirenler, ilimizin saldırının birlik veliğine, barış ve güvenlikne kast kapsamında, en ağır şekilde cezalandırılacaktır” dedi.

Polisevine saldırgan PKK’lı teröristlerden Dilşah Ercan’ın CHP’nin 2013 yılında gazeteciler tarafından ifade edilen ‘Tutuklu’ raporu’nda ‘gazeteci’ olarak bilgi notan Yılmaz, şunları kaydetti:

“Hiç kimsenin gazetecilik faaliyetlerinden dolayı yargılanmaz, cezaevine konulmaz. Ancak CHP, hakkındaki raporla hem terör suçuenleri, suçenleri hakkında şikayette bulundu. Rapora yönelik açıklamada ‘elinde olan terörist’ gördüklerini söyledi. Şimdi CHP’nin ‘gazeteci’ diye lanse terörist, Mersin’de bomba yüklü çantalarla polisevine saldırı düzenleyip, polis memurumuz Sedat Gezer’i şehit etti. Onu evlatlarından, eşinden ayırdı. Şimdi teroristi ‘gazeteci’ lanse edeni bu kişi diye düşünür, şehidimizin karşılaması kadar, gözünden nasıl bakarsınız?”

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK