Akdeniz Belediyesi eğitim desteğinin son taksitini hesaplara yatırdı

Akdeniz Belediyesi eğitim desteğinin son taksitini hesaplara yatırdı

2 views
0
PAYLAŞ

Akdeniz Belediyesinin, üniversitelerin 4 yıllık liderliğini kazanan Akdenizli seçkinler 2 bin 300 TL eğitim desteğinde 3’üncü ve son taksit, gençlerin banka hesap kartlarına bugün itibariyle yatırıldı.

Akdeniz Belediye Meclisinin, geçen yıl Ekim ayının yaşadığı toplantı üyelerin oybirliği ile aldığı kararla, üniversitelerin 4 yıllık lisans ve 2 yıllık ön lisans bölümünü kazanan Akdenizli gençlere eğitim desteği sağlama kararı alınmıştı. Lisans öğrencilerine sağlanacak 2 bin 300 TL alacakki eğitim desteği 3 taksit halinde ön lisans öğrencilerine sağlanacak bin 300 TL’lik de 2 taksit halinde banka hesap kartlarına yatırılacağı açıklanmıştı. İki yıllık bölümün galibi Akdenizli görülmüş, eğitim desteğinin tamamı ulaştırılmıştı.

Eğitim desteğinden 531 üniversite öğrencisi yararlandı

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da konu hakkında konuşacağını, üniversitelerin 4 yıllık bölümlerini kazanan gençlere sağladıkları eğitim desteğinin 3’üncü ve son taksitinin de banka hesap kartlarına bugün itibariyle yatırıldığını belirtti. Gültak, “Meclisimizden oybirliği ile öncü örnek bir kararla hükümlemiz eğitim

Desteğinden 315’i lisans, 216’sı da ön lisans olmak üzere toplam 531 Akdenizli öğrencimiz faydalandı. Bugün itibariyle de eğitim desteğinin oğlu taksitini gençlerimizin banka hesaplarına yatırdık. Güle güle harcamalarını diliyor, tüm ülkeye eğitim hayatlarında başarı temenni ediyorum” temennisinde bulundu.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK