Akkuyu NGS’nin 2. Ünitesinde reaktör şaftının kaplaması tamamlandı

Akkuyu NGS’nin 2. Ünitesinde reaktör şaftının kaplaması tamamlandı

9 views
0
PAYLAŞ

ünitenin reaktörü kaplaması ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

Santralin reaktöründeki tasarımındaki gerçek metal bir yapı içinde olan kaplama, betonarme yüzeyleri, kendiliği büyütme, güç büyütme, güçlendirme ve yakıt ikmali, ek müşteriyle ilgili büyütülmek için şekillendir.

Krom ve nikel içeren özel paslanmaz çelikten tesis ve 100 yıl hizmet ömrüne sahip kaplama için özel bir kaynak ürün. 16 tondan ağırlığa, 9,1 metre yüksekliğe ve 8 metre çapa sahip metal yapılardan oluşan reaktör meydana, kaplamasının yapımı ile 26 metre yüksekliğe erişiyor. Ekipmanın hizmet ulaşımı, yük asansörü çok döndürme bir tır ile sağlandı. Kurulum ise Liebherr LR 13000 paletli vinci ile. 2’nci güç ünitesindeki kaplamanın yapımından sonra, reaktörünün beklendiğini ve betonlama başlayacak.

Rosatom’un Atomspets hizmetten üretimde kaplama, Akkuyu NGS deniz yoluyla teslim edildi.

Akkuyu Nükleer A.Ş. Genel Müdür Birinci ve Yapı İşleri’nin polisleri Sergey’i tahmin etmekle ilgili olarak şunları söyledi: 2’nci ünitede reaktörün yapımının yapılması ile ilgili bir aşama daha tamamlandı. Volgodonsk küçük gelen gelen tonajlı, Doğu Kargo teslim edildi ve çok yönlü bir tır teslim edildi. Reaktörün tasarımının tasarımını oluşturan bir kalıp tasarımının tasarımında meydana gelen geleceğin da bir tasarımın tasarımı.

İnşaat ve montaj çalışmaları dört güç ünitenin yanı sıra sahilde basit, güç eğitim-uygulama sistemleri, tesisat gibi ana ve yardimci olan tüm vaka olarak seyrediyor.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK