Armağan Çağlayan, üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu

Armağan Çağlayan, üzücü haberi sosyal medyadan duyurdu

10 views
0
PAYLAŞ

Ünlü televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Çağlayan, tarayıcısında bir kitlenin tespit edildiğini açıklayarak bunun yüksek vücut kanserli olduğunu söyledi.

Resmi YouTube kanalından sahip olduğu programlar ile sahiplerinden uzakta söz yürüten işletme televizyoncu Armağan Çağlayan kendi ile ilgili kötü haber resmi sosyal medya hesabı Instagram’dan duyurdu. Sağlık durumu ile ilgili üzüntü haberi veren Çağlayan, kansere yakalandığını açıkladı. Yaşadığı zaman bölümü hakkında konuşan Çağlayan,

BUGÜN BELLİ OLDU
“Herkese merhaba, bugün seninle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında taramamda bir kitle tespit ve yapılan tetkikler sonucu bugün kitlenin yüksek çatlaklı kanserli olduğu ortaya çıktı. Gelecek hafta sonundan itibaren hastaneye kaldırıyorum. Bu haftalar, beş sahnele sahnede bulunduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonra zorunlu bir ara vermek, devam eden doğum günüki Aydın, Denizli ve Bodrum temsillerini iptal ediyoruz.”

“DEDİKODU VE YANLIŞ HABERLERİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN”
Hastalığıyla ilgili gelişimini paylaşacağını yaşadıkları Çağlayan sözlerine şu şekilde devam etti:

“Çalışmak benim için her zaman olduğu gibi, şimdi de hayatla bağımı Sağlayan en önemli motivasyon kaynağı. Bu kesinlikle o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına giderim. 18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden dileğiyle inşallah… Dedikodu ve yanlış haberlerin önüne geçmek için, buradan sık sık süreçle ilgili kısa bilgilendirmeler yapacak. Herkese tek tek cevap veremeyeceğim için anlayış rica eder, sevgi ve esenlikler dilerim.”

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK