Ata Demirer, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sahneden dikkat çekecek

Ata Demirer, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sahneden dikkat çekecek

26 views
0
PAYLAŞ

Organ Bağışıklığı Bayramı için çalışan Hayata Bağış Derneği, 14 Mart’ta sahneden dikkat çekecek.

Hayata Bağış Derneği tarafından düzenleme ve AY1DETOKS grubu konserin en büyük destekçisi ise Ata Demirer olacak. Konuk sanatçı olarak katılacağı konserde, Demirer’in seslendireceği eserler ise konser akşamına kadar sürpriz olacak.

Ata Demirer: “Sadece pandemi değil, tüm de dünyadan… 14 Mart akşamı, tarihindeki olan konserlerde, hem sağlıklarının dostlarında olduklarında onlara, tüm de organdan bağışlanan tıpta 30 bin destek yolundayken. 14 Mart akşamı söylenecek şarkıların camiasındaki dostlarımıza moral, hastalarımıza iyileşirsiniz” dedi.

Orkestra üyeleri Doktor ve Organ Nakli Koordinatörlerinden oluşan AYDA1DETOKS grubu, 14 Mart Pazartesi akşamı, Jolly Joker Vadistanbul’da tümçılar sağlık ve organ bağışı 30 bin hasta için sahne alacak.

Tüm sağlık dünyasından bir organ nakliyatçıları için yapılacaklar; Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği, Türkiye Organ Nakli Vakfı, Türk Böbrek Vakfı, Organ Nakillerini Destekleme Derneği, Organ Nakillerini Destekleme ve Bilinçlendirme Derneği, Organ Nakli Koordinatörleri Derneği, İyilik İçimizde Derneği, Perfüzyonistler Derneği, Kanope, Türkiye Motosiklet Platformu, Alveols, Çarşı Grubu ve Jolly Joker Vadi İstanbul yer alıyor.

AYDA1DETOKS grubu ise; Selçuk Köse, Hüseyin Yıldırımoğlu, Adnan Sayar, Burhan Güneş, Turan Yıldırımoğlu, İlker Yeter ve Hüseyin Aksoy’dan güzel.

Yer : Jolly Joker Vadi İstanbul

Tarih : 14 Mart 2022, Pazartesi

Saat : 20.00 – 24.00

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK