Barcelona Başkanı Laporta: Galatasaray deplasmanı kolay olmayacak

Barcelona Başkanı Laporta: Galatasaray deplasmanı kolay olmayacak

13 views
0
PAYLAŞ

UEFA Avrupa Ligi oğlu 16 turunda Galatasaray ile durumu Barcelona’dan geldi. Katalan kulübünün başkanı Joan Laporta, Galatasaray ile deplasmanda zor bir maçları oynayacaklarını söyledi.

Barcelona Kulüp Başkanı Joan Laporta son 16 turuna eşleşmede Avrupa Ligi karşılaşmasında yer aldı.

Laporta, kulübün resmi televizyonu Barça TV’ye verdiği demeçte, “UEFA Avrupa Ligi beni heyecanlandırıyor çünkü bu kupa bizde yok.” dedi.

”GALATASARAY DEPLASMANI KOLAY OLMAYACAK”

Katalan kulübünün başkanı, “Avrupa Ligi’nde gerçekten zorlu takımlar var. Galatasaray deplazmanı kolay olmayacak. Her hafta kadar iyi olandan bu kupayı kazanma şansımız olduğunu düşünüyor.” şeklinde konuştu.

“HALEN UMUDUM VAR”

Bir maçı eksikle, Real Madrid’in 15 puan gerisinde olabileceğine dair İspanyol şampiyonluğunda hayatta kalamayacaklarını söylüyorlar. diye ekledi.

Laporta ayrıca Paris Saint Germain’e giden Lionel Messi’nin Barcelona’dan ayrılmasıyla “Herkes için çok kapsamlı bir karardı. Asla böyle bir kararsızlıktan şikayet ettim.” değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona Başkanı Koeman’ın görevine daha erken oğlu verip Xavi Hernandez’i daha erken bir takıma getirme için ona da dilener olarak, “Teknik direktör Xavi’ye araç kiralamak için çok direktördür. Teknik direktör olarak uzun yıllar burada olacak şekilde ve bizi iyi yönde geliştirmek.” kullanımları.

AVRUPA SÜPER LİGİ PROJESİ

“Hayata geçirilebilir ve yasal” olarak nitelendirdiği Avrupa Süper Ligi projesi hakkında yardım Laporta, şunu söyledi:

“UEFA’da açılan dava halen sonuçlanmadı. Süper Lig’in uygulanabilmesi ve öğretilmesi için tüm ilkeler yürütülmekte. Barça, yabancı bir kamu yatırımcıları tarafından finansa eğitim topluluklarına karşı mücadele veriyor. Bizim için kurallar çok katı ve devlet kulüpleri bu uymuyor. Örneğin, ekonomik fair play Avrupa’da her yerde uygulanmıyor. La Liga’da çok katı ve diğerleriyle rekabete giremiyoruz. Bu amaç, hedefle hedeflü olduğu yerde hedefle kontrol içeren Süper Lig’. Her şeyden önce UEFA’nın bünyesinin olması gerekiyor.”

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK