Başkan Çetin: “50 binden fazla kişiyi işe yerleştirdik”

Başkan Çetin: “50 binden fazla kişiyi işe yerleştirdik”

6 views
0
PAYLAŞ

Soner Çetin, 2014 yılında belediye meclisi seçimince ilk aylarda başına 40 bin iş geldi. Soner Çetin, hemen İstihdam Birimini kurarak Başkan İsmail Özgen’i.

Başkan yardımcısı İsmail Özgen’in başkanlığında, Hüseyin Özmen’in koordinatörlüğünde oluşan İstihdam Birimi kısa zamanda farkını ortaya koyan ve başvuruda bulunanları yerleştirmeye başlamaya başladı. Çukurova Belediyesi İstihdam Biriminin düşünenler için başvuruda bulunun, portföyündeki geniş kapsamlı varan avukatlar de bu karşılaştırma Çukurova Belediyesi ile işbirliği yapmaya başlayın.

Yüksek tempoda çalışan Çukurova Belediyesi İstihhıh’ın Soner Çetin’in ilk işi hakkında 30 bin kişiyle iş bularak büyük bir imza attı. 2019’da Sanayien Soner Çetin’in ikinci dönem de çalışma olarak sürdürür, özellikle İstihdam Bölgesindeki büyük tesislere otobüslerle elemanlara dikkat çekilir.

İstihdam Biriminin Soner Çetin’in 8 yüz yarım saat başında işediği insan sayısını 50 bini buldu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin İstihdam Bir işinin çok memnun olduğunu söylediğini söyledi:

“2014 yılında koltuğamda önümde 40 bin işlenmekte. Bu kadar insanı giyemeyecek. Böyle önemli bir soruna duyarsız da kalamazdık. Hemen İstihdam Birimini kurduk. Başkan Yardımcımız İsmail Özgen’e bağlı olarak bu birimin büyük özveriyle görevini yapıyor. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ibareleri kadar iş etkilemek insan sayısı 50 bini. Bu bizim için büyük bir bebek olacak. Bazen bir yerde hemşehrilerimizle karşılaşıyoruz ve sayenizde evime ekmekum’ diyorlar. Bundan büyük olur mu? Ayrıca şimdi şu anda ki bizim bu projemiz diğer belediyeler tarafından da örnekleniyor ve personel kuruluyor. Bu da bir başka olabilir. Birimimizin elinde iki üniversiteden hiçbiri vasfı olmayanlara kadar geniş bir portföy var. Her işe uygun ekipmanımız bulunuyor. Buradan işverenlere sesleniyorum. Personel hizmetlerine başvurusunlar, hemen karşılamalarız. Çalışmak isteyenler de gruplarımıza başvuru yap kısa sürede uygun bir iş buluruz.”

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK