Başkan Gültak: “Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var”

Başkan Gültak: “Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var”

4 views
0
PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, seçimlerin kaybedeni olmadığını herkesin söylediğini belirterek, gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili de “Elbette daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok kullanımı var” dedi.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Gültak başkanlığında yapıldı. Toplantıda, 14 Mayıs’ta yapılan milletvekili seçimleri, ardından 28 Mayıs’ta tekrarlanan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimine değinen Başkan Gültak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ikinci turda sandığa giden seçmenlerin açılmasın oyunu alarak yeniden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Sahipleri yoktur.

“Halkımız, bir kez daha tarih yazdı”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiyesinden güvenoyu aldıklarını kaydeden Gültak, “Aziz milletimiz, Türkiye Yüzyılına Dünyai öncülüğünde cesaret etmeye karar vermiş, halkımız bir kez tarihini daha yazmıştır. ‘yi çevreleyen taşımaya devam edecek. Yeni Türkiye Yüzyılını imar ve inşa mücadelesinde başarı diliyorum” diye konuştu.

“Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var”

Gelecek yıl yapılacak yerel seçimlere de değindiği konuşmasında Gültak, “Elbette daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. 2024 yılı Mart’ında yapılacak yerel seçimlerden, hem Türkiye’de hem de Mersin’den daha da güçlenip çıkmak için dağıtım. Halkımızın teveccühü ile inşallah yeniden seçildiğimiz takdirde, kaldığımız yerden insanlara hizmet vermeye, akdeniz ve mersin’i değiştirmeye devam etmeye devam edin. Mücadeleci ailelerle birlikte, asla hiçbir ayırmadan, kimseyi dışlamadan tüm vatandaşlarımızın güvenliğini ve gelişiminiu her platformda savunacağız. nin yükselen yıldızı olacak.Bizlere tekrar zafer yaşayan aziz milletimize en kalbi sevgi, saygı ve şükranlarımı arz ediyorum. Yolumuz açık olsun. Yeni Türkiye Yüzyılı Hepimize Kutlu Olsun” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK