Başkan Gültak, yaş almış vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Gültak, yaş almış vatandaşlarla bir araya geldi

4 views
0
PAYLAŞ

Mersin’in merkez Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “1 Ekim Yaşlı Dünyalar Günü” ailesiyle, ilçeye Bağlı Karaduvar Mahallesi’nde hizmet veren Özel Akdeniz Nadire İlkin Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret eden, yaşlı, engelli ve kimsesiz öğrencilerla bir araya geldi.

Buluşmada ilk alan bakım merkezinin sahibi olan Na’dan mutlu ve olacağı söyleneceği söylenecekti, Gültak’a teşekkür etti. Merkezin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı ve 100 kişi kullanılır bahseder İlkin, 2020 yılından beri hizmet verebilir. İlkin, “Yaşlı ve engellile birlikte öğrencilerle birlikte merkezimizde çok mutlu ve yaşam sürüyoruz. Sizleri her zaman görmek istiyor, onur duyduk, mutlu olduk” dedi.

Planladıkları ziyaretidemi, bu konuda panlarını Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da adayın satın alma merkeziyle ilk fırsatta ziyaret tahmin ettiğini söyledi. Gültak, Hafta, Dünya Yaşlılar Haftası. İnsanoğlu doğuyor, bu yaşta ve yaşlanıyor. Allah’ın hayatını verecekse de o yaşlara geleceğiz. Yani yaşlılarımıza büyüklerimize büyük sevaptır. şeklinde konuştu.

Vefat edene anne ve onu yalnız bırakmadığını, birlikte içinde bulunanların “yaşlılarımıza çizen Gültak’ı anlatacağız. Bunu söylerken de yapmayacağım. Çünkü hayatıyla ve yaşantıyı da bunu yapmış bir insan olarak bunu yapmayın. Yaşlılarımızın bilelim ve sahip olduklarına sahip çıkalım. Dua bizleri kurtaracaktır.

Gün için, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde buluşmada, hizmet alan yaştaki öğrenciler bir makarna da kursunda buluşmada.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK