Başkan Kocaispir: “Adana’nın en güzel millet bahçesi olacak”

Başkan Kocaispir: “Adana’nın en güzel millet bahçesi olacak”

5 views
0
PAYLAŞ

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yeşilbağlar Mahallesi’nde muhafaza eden başlanan millet sahası sahasındaki incelemelerde bulundu. Başkan Kocaispir, “Adana’nın en güzel millet bahçelerinden biri olacak” dedi.

Yüreğir’nin Yeşilbağlar Mahallesi’nde projelendirdiği Millet Bahçesinin, 15 bin metrekare alanıyla yerli 4 komşu mahalleye hitap edecek, çocuk oyun, açık spor Belediyesi ve dinlenme alanlarıyla mahallelerinin önemli bir miktarını gidereceği ifade edildi. Parkın yanına kapalı semt pazarı, çok amaçlı mahalle evi ve kütüphane de inşa deposu kaydedilmiştir.

Mahalleye giderek alan incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yaklaşık 15 bin metrekare bir parkta bulunuyoruz. Adana’nın en güzel millet bahçelerinden biri olacak. Yine hemen yan sınırından E-5’in güneyindeki ilk kapalı semt pazarımızı burada inşa şirketi. Yakın zamanda onun da inşaat süreci devam ediyor. Yine bu günlerde Yeşilbağlar, Bahçelievler, 19 Mayıs, Yunus Emre ve Koza mahallelerimizin beklediğini çok amaçlı mahalle evi ve kütüphaneyi de çok yakın mahallemize kazandıracağız” diye konuştu.

Tek maksatlarının Yüreğirliye hizmetini vermek alacağı tarihin Başkan Kocaispir “Göreve geldiğimiz günden beri hiçbir mahalle ve hiçbir yurt çizmetaşımız arasında Ayrım yapmadan tek hedefimiz tek amacımız Yüreğir’in her bir ferdine hizmet etmek. Allah nasip ederse Yüreğir, zamanla bozulmalarla parklarıyla, yollarıyla Adana’da ileride bir ilçe olacak demiştik ve Allah görev süremizde birlikte bu güzellikleri başarmak istiyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Mahalleyi ziyaretinde Başkan Kocaispir’e yuva yapan Yeşilbağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Kırtay da, “Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir’e E-5’in güneyinde var olduğu bu güzel çalışmalar için şahsım ve çevre mahalleler adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK