Başkan Kocaispir, sokak sağlıklaştırma projesini yerinde inceledi

Başkan Kocaispir, sokak sağlıklaştırma projesini yerinde inceledi

6 views
0
PAYLAŞ

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Kışla ve Köprülü mahallelerinde sağlık sokaklaştırma projesinin temsilcisi Hasan Gürhani Sokak ile Şehit Metehan Şahbaz Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Yüreğir Belediyesi Tesisler Müdürlüğü’nün Kışla ve Köprülü mahallelerinde ‘Sokak Sağlıklaştırma ve Çevre Düzenleme Projesi’ aralıksız devam ediyor. Proje çerçevesi şu ana kadar 260 metre uzunluğundaki Hasan Gürhani Sokak ve 240 metre uzunluğundaki Şehit Metehan Şahbaz Caddesi üzerinde yer alan manzaraları cephesinde görüldüğü boya, söve, tente ve tabela çalışması çalıştırılabilir. Ayrıca iki mahallenin ekranlarından geçen DSİ’ye hava sulama kanalının üzerinde yaya köprüsü yenilendi, seyir teras çalışması yaparak dekoratif kent mobilyaları döşendi. Park Bahçeler ekiplerinin yaptığı peyzaj çalışması ile güzel bir görünüme kavuşan ve sokak caddesinde tüm elektrik hatları da yer altına alındı. Sokak sağlıklaştırma uygulaması kapsamında ilgili sokak ve caddede asfalt kaplama çalışmasının da gerçekleştirileceği belirtildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir de, başkan yardımcıları ve birim amirleri ile birlikte görüş algılama saha incelemelerinde bulundu. Proje hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Kocaispir, çalışmaların hızlandırılması hakkında talimat verdi. incelemeler sırasında çevredeki esnafla da hasbihal eden Kocaispir, mahalle sakinlerine projesi hakkında bilgi verdi.

Önemli bir projeyi daha tamamlama aşamasına getirdiklerini söyleyen Başkan Kocaispir, “İnşallah planlamamız kapsamında projemizi başarılı bir şekilde tüketerek halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemize ve onun iki mahallemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK