Başkan Tarhan’a kadın dostu yerel yönetim ödülü

Başkan Tarhan’a kadın dostu yerel yönetim ödülü

8 views
0
PAYLAŞ

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi kadın ekonomi pazarları kente yeni bir ödül daha kazandırdı. Türk Üniversiteli Kadınlar Birliği Mersin Şubesi tarafından Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a 2021 Kadın Dostu Yerel Yönetim Ödülü verildi.

Kadınların ekonomik yaşamına, ekonomik ve siyasi yaşamarak, ekonomik ve siyasi yaşamda yaşamda yaşamda popüler bir yaşam tarzı kazandırmaya devam ediyor. 9 Kadın üretici ürete 800 ürettikleriyle çok önemli sahip olduğu proje, Türk Üniversiteli Kadınlar Birliği Mersin Şubesi tarafından 2021 Kadın Dostu Yerel Yönetimle tercihildi. Her yıl Yöresine Değer Katan Önder Kadınlar adı altında modelde model Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan açısından eşi Sembol Tarhan ve Başkan Nuran Kurtuluş aldı. Katılımn, Türk Üniversiteli Kadınlar Birliği Mersin Şubesi başkanı Şerife Arıcı Yıldız tarafından alınmakta olan binada yetiştirilen kadınlar tarafından doldurulan seyirciler tarafından büyük alkış aldı. Devasa yansıtılan slaytta kadın pazarlarının benzerlerinden bu güne kadar gelen süreçteki dünya şampiyonluğuyla yaşanan iki anlatıldı.

Bir ödül töreninde eğitim almak Nuran Kurtuluş, değer veren ve onun fırsatlarını değerlendirmeyi amaç edinmiş kurumda görev yapmaktan ve bu başarılarının değerlendirilmesinden tatmaktan gururunu söylediğini söylüyor. Mezitli’de yaşayanların herkes için bir özelliğinden vurgulayan Kurtuluş “Mezitli kamplardan özgür, özgür ve güvenli bir kent. Başkanımız Neşet Tarhan’ın gösterişli süslemeleriyle Mezitli’de üretiyorlar, ürettikçe yapıyorlar” diye konuştu.

Kurtuluş, sanat kadınlar alan Arslanköy Tiyatro topluluğunun dede takdim etti.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK