Başkan Yılmaz: “Bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen bir nesil hedefliyoruz”

Başkan Yılmaz: “Bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen bir nesil hedefliyoruz”

6 views
0
PAYLAŞ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Tematik Kış Kampları çevresinde Mersin’e gelen üniversiteli gençleri Toroslar’da ağırladı. Başkan Yılmaz, bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, Türk milletinin var olan değerleri özümsemiş bir neslin yetişmesini hedeflediklerini belirtti.

ve Spor Bakanlığı Gençlik Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Tematik Kış Kampları’ kapsamında farklı şehirlerden üniversite binasına devam eden 140 öğrenci, Mersin Şehitliği ile Toroslar Belediyesinin Buluklu Mahallesindeki Kuvayi Milliye Karargahını ziyaret etti. Üniversiteli öğrenciler, protokol üyeleriyle birlikte şehitlik cephesi dev Türk bayrağı açtı. Şehit yakınlarının da bulunduğu ziyaret sırasında Şehit Piyade Er Çetin Özçiftçi’nin sene-i devriyesi önceki okunan mevlide katılan gençlere Toroslar Belediyesi tarafından Türk bayrağı takdim edilirken, tüm şehitler dualarla yad edildi.

“Gençlerimizin eğlenirken, öğrenmelerini de istiyoruz”

Hedef bilgilerinin çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, Türk milletinin var olan değerleri özümsemiş bir neslin yetişmesi ifade eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz amaç.Bu merkez Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olmaya, eğitim, kültür, sanat, bilim ve sporla buluşturmaya devam etmeye devam” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK