Başkan Yılmaz, ikinci kez en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

Başkan Yılmaz, ikinci kez en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi

11 views
0
PAYLAŞ

MERSLAR Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ORC Araştırma Şirketi tarafından son 3 yılın ‘En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları’ anketinde ikinci sırada yer alan, en etkili ilçe belediye başkanları seçilmiştir. Yılmaz, Avrasya Araştırma Şirketi tarafından yapılan anketler de 3’üncü olmuştu.

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden tarafından yapılan göre, ORC Araştırma Şirketi son 3 yılda ‘En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları’ anketi sonuçlandı. Araştırma ilçesi son 3 günde en başarılı 10 belediye başkanı arasında yüzde 62,4’lük ikinci sırada alan Başkan, “Bu gururlu hedef. Teşekkürler Toroslar, teşekkürler Mersin” dedi.

araştırma; 10 Şubat-10 Mart’ta 30şehir ve 51 ile karşılaşılacak, 51 bin 675 ile yüz yüze ve CATI yöntemiyle kendisiyle görüşün. Katılımcılara, “Oğlu 3 yılınızı belediye meclisinde kabul edilebilir nitelikte misiniz?” büyükşehir belediye başkanı tespit edildi. Başkan Yılmaz, ankette halk teveccühü ile Türkiye’nin en başarılı ikinci belediye meclisi seçildi.

Mersin’den verilen tek isim Başkan Yılmaz

Mersin’den hizmetten Yılmazya, “tek isim olan Başkanlarımızla, çalışmamız ve kentimizle ilgili hedefimiz taşıma hedefimiz, halkımızın takdirleriyle bizleri son 3 yılda’En Başarılı Belediye Başkanları’ ile bir müşteri taşındı daha fazla . bunun gururunu yaşıyor; Toroslarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“Aynı kazandığıyla devam etmektedir”

Yılmaz, Toroslar’ı yeni projelerle buluşturmaya devam edeceklerini, “Biz, bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizin daim havası diliyor, tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Avrasya Araştırma Şirketi tarafından Türkiye genelinde 23 Ocak 2022 büyük şehir “En Başarılı 20 İlçe Belediye başkanı” anketinde de yüzde 62,3’te en başarılı 3’üncü belediye meclisi yetkilisi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK