Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Kubra’da kardeşini bakın kim canlandıracak!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Kubra’da kardeşini bakın kim canlandıracak!

7 views
0
PAYLAŞ

Netflix için yaygın olarak Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı “Kubra” dizisinin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Çağatay Ulusoy’un hayranlarını heyecanlandıran projesinde kız kardeşine hayat verecek isim de belli oldu. Ahsen Eroğlu, kadroya dahil oldu.

Çağatay Ulusoy ile Büşra Develi’nin başrollerini paylaşacağı “Kubra” dizisinin oyuncu kadrosu çalışmalarına devam ediyor. Merakla beklenen dizide Çağatay Ulusoy’un kardeşini canlandıracak isim de sonunda belli oldu.

ÇAĞATAY ULUSOY’UN KARDEŞİNİ BAKIN KİM CANLANDIRACAK

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Çağatay Ulusoy’un başrolünü oynadığı Kübra dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Çağatay Ulusoy’un Netflix için çektiği yeni dizisi “Kubura” yakında sete çıkacak. Oyuncu kadrosu devam eden dizide Büşra Develi’yle prensipte el sıkışmıştı. Develi’nin dizini 6. bölüm ekibe katılacağı öğrenildi.

Gösterinin en iyi mirasından Yağmur – Durul Taylan kardeşlerin çekeceği 8 bölümlük dizide Çağatay Ulusoy’un kardeşine hayat verecek oyuncu da belli oldu. Genç kuşağın başarılı oyuncusu Ahsen Eroğlu “Kubra”nın kadrosuna seçildi.

boşluk

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK