Cep telefonu bomba gibi patladı

Cep telefonu bomba gibi patladı

7 views
0
PAYLAŞ

Adana’da cep telefonu teknisyeni, bataryası şişmiş telefonu tamir etmek için 5 dakika sonra telefon patladı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasında saniye saniye yansıdı.

Adana’da cep telefonu teknisyeni olan Halil Bilir’e (29) bataryası şişmiş bir cep telefonu tamir edilmesi için getirildi. Telefonu veren kişi çıktıktan hemen sonra Bilir müdahale etmeden telefon bir anda bomba gibi patladı. Bu anlar güvenlik kameranca kaydedilir.

Olay anını anlatan teknisyen Halil Bilir,” Müşterimiz dün yanımıza cihazı getirdi. Bataryası şişmiş bir şekilde getirdi, bataryayı değiştirmek için bıraktı. Aradan 5 dakika geçmedi, cihazımız bu şekilde patladı. Cihaz, orijinal şarj aleti kullanıyorsanız, orijinal batarya olmadan kısa devre yapar ve cihaz patlar. Orijinal şarj aleti kullanılmalı onun dışında batarya orijinal olmak zorunda yoksa patlayabiliyor. Allahtan bizim gördüğümüz oldu, müşteride durumu daha büyük kadınlara yol açabilirdi, zarar verebilirdi. Müşteri cihazını bıraktıktan bir dakika sonra bu sonuç oldu, cihaz burada patladı” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK