Cinayet şüphelileri adliyeye sevk edildi

Cinayet şüphelileri adliyeye sevk edildi

7 views
0
PAYLAŞ

Adana’nın Kozan ilçesinde bir akrabalarının evinde öldürdüğü öne yola 5 zanlı adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin yakınları “Kardeş hakkını verdin. Helal olsun. Sen gerçekten kralsın. Yapmazsan adam değildin Osman. Adam gibi adamsın Osman her zaman yanındayım. Ölene kadar bakarım sana” diyerek savunması dikkat çekti.

Edinilen bilgilere göre olay, 21 Kasım günü Cumhuriyet Mahallesi, Naz Eden Sokak’ta bulunan müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre, Adana’dan Kozan ilçesindeki akrabaları EN’nin evine ziyarete gelen ve burada yatılı kalan EN’nin amcası Medeni Nazlı’nın (58), yeğeni ile birlikte kaldığı eve sabah saatlerinde levhasını belirleyemeyen bir araçla yüzleri maskeli kişiler geldi. Silahlı saldırılara maruz kalan Medeni Nazlı hayatını kaybederken, saldırganlar ise olay uzağa götürüldü. Cinayete tanıklık eden yeğen EN’nin ise şans eseri olaydan sağ kurtulduğu öğrenildi. Bu olayın ardından polis zanlılarını yakalamak için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma idam cinayeti iddia edilen Osman C. isimli şüpheliyi ve beraberindeki Erol. DN, Necati G., Erkan A. ve Hüseyin A’yı gözaltına aldı.

Sorgusu tutuklandıktan sonra şüpheliler polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri adliyeye getirildi. Adliyeye gelen şüphelilerden Osman C. isimli şüpheliye yakınlarının, “Kardeş hakkını verdin faydalan. Helal olsun. Sen gerçekten kralsın. Yapmazsan adam değildin Osman. Adam gibi adamsın Osman. Her zaman yanındayım. Ölene kadar bakarım sana” diyerek savunması dikkat çekti.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK