Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 42. Anaokulunu Niğde’nin Bor ilçesinde açtı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 42. Anaokulunu Niğde’nin Bor ilçesinde açtı

39 views
0
PAYLAŞ

Gülben Ergen’in kurucu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 42. Anaokulunu Niğde’nin Bor ilçesinde 22 Nisan’da açtı. “Çocuklar Gülsün Diye-Murat Halim Gürs Anaokulu” projesi projelendirilen.

“Çocuklar Gül Diye / Murat Halim Anaokulu”nun açılış Gürsünsever Dernek Başkanı Gülben Ergen, hayır aile, Niğde Valisi Dr.Yılmaz Şimşek ve davaya katıldı. Açılışın ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu’nda yaklaşık 100 öğrenci eğitim alacak.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye’nin gerçek bir sahne için okul öncesi eğitimden faydalanması.

2011 yılında bu yana 41 anaokulunun gerçekleştiren Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 42. Anaokulunu ise Niğde’nin Bor İlçesinde açtı.

Yaklaşık 100 okul öncesi eğitim ve çocuklar için okul bahçesinde bulunan anaokulunun eğitim kursu, Niğde Başkanı Gülben Yılmaz Şimşek ve eşi Dr.Çiğdem Olgun Şimşek

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü: Celalettin Özüdoğru katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Gülben Ergen, şu şekilde ifade etti:

Niğde anaokulunun gururu yüzünden Gülben Ergen’in “Hiçbir çocuk farkı yoktur. Maalesef fırsat eşitsizliği vardır. Dünyada, hiçbir çocuk okul öncesi eğitim eğitimini yaşamak istemiyorum. Her çocuk, anaokuluna gitmeli ve eğitimde daha sağlıklı ve daha eminli bir şekilde devam edilir. Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak bugün 42. Anaokulumuzu açıyoruz. İnşallah 81 anaokulua kadar yolumuza bu şekilde devam etmektedir. Bize bu imkan ve fırsatlar veren Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak için derneğimiz için herkese teşekkür ederek. Anaokulumuzu, onun zamanı gibiin annelerine emanet ediyor. Her şey annelere güzel ve emanet edilirse daha olur. Her Türk’te, baş üstüne yerleştirilemeyecektir. Çocuklar Gülsün Diye Derneği Anaokulu, Niğde’ye hayırlı olsun.”

Çocuklar Gülsün Diye Derneği kadar; Tokat, Mardin, Trabzon-Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale-Eceabat, Kars, Trabzon-Of, Tekirdağ, Çanakkale-Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya-Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa-Soma, Gaziantep, Erzincan, Mersin, Konya-Akşehir, Antalya-Konyaaltı, Ankara, Ağrı, Uşak, Artvin, İzmir, Rize, Ordu-Altınordu, Ordu-Fatsa, Ordu-Kumru, Eskişehir, Diyarbakır, Denizli ve Siirt’e anaokulları yaptı.

Çocuklar Gül Diye Derneği, Milli Eğitim Bakanlığı ile işaretlenen protokole yönelik olan illerde anaokulunda devam etmek üzere devam edecek.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Hakkında

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, okul öncesi eğitim almanın korunması ilk tek sivil toplumdur. Gülben Ergen’in başkanlığını, araştırmacı Elvan Oktar’ın başkan yardımcılığını üstlenirken Çocuklar Gülsün Diyet Derneği, bağışlar ve sponsorluk çalışmalarından yararlandığı, iş hayatında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanıyor.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK