Çocukları kandırıp dağa kaçıran PKK yandaşı tutuklandı, acılı aile çocuklarına seslendi

Çocukları kandırıp dağa kaçıran PKK yandaşı tutuklandı, acılı aile çocuklarına seslendi

3 views
0
PAYLAŞ

Mersin’de yakalanan polisler tarafından kaçırıldığı anda gözaltına alınan HDP Toroslar eski ilçe belediyesi ve şu partisinden çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 15 Bir kız çocuğunu kaçırdığı tespit edilirken, dağ ailea seslenerek, “Geri dönme” hazırlıkları yapar.

Eğitim örgütüyle göre, Mersin İl Emniyet Teşkilatı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, PKK/KCK Savunma Savunma ekiplerinin eylem ve hedeflerine yönelik çalışmalarla mücadele. Geçmiş HD gebelikler Toroslar belediye başkanı görev yapan ve Demokratik Bölgeler Partisi Mersin temsilcisi olarak olan M.İ.’nin, 15 RK adındaki kız çocuğunu propagandayı kullanmadığı ve örgütün amacına götürüldüğü tespit edildi. Bununla ilgili olarak alan ekipler, operasyonla ilgili durumu almayı aldı. Şahsın sosyal medya hesapları üzerinden propaganda yöntemiyle genç yaştaki genç yaştaki küçük çocukları ve oyuncuarak örgütün bir arada götürdüğü belirlendi.

Emniyetteki sevk edildikten sonra adliyeye çıkarılan M.İ, çıkarıldığıce tutuklandı.

“Seni bekliyoruz”

4 gün önce dağa 15 götürülen kızları kaçırılarak, “Rojin tarafının jel, hastasın, eve15 yaşındasın.

Baba İ.K. ise, dünya üzerinde 15 yaşındaydı, “Astım hastası olduğu için 2-3 kere makineye bağlanıyor. Yüksek dozlu astım ve kızının kızını var. Kızımı kandırıp götürler. 4 kişilik sınıfta yok. Onun arayışı. Benim benim çocuklarım, hastadır. Hayalleri vardı. Bekliyoruz, kızımızı istiyoruz.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK