Çocukluk arkadaşını darp ederek komaya soktu

Çocukluk arkadaşını darp ederek komaya soktu

9 views
0
PAYLAŞ

Adana’da çocukluk arkadaşını darp edip komaya bu yüzden tutuklanmış.

Edin günü gününe göre olay, 26 Eylül sıralarında Seyhansi Yeşilyuva Mahallesi’ndeki çocuk parkında geldi. İddiaya göre, Serkan Mutlu (18), bir süre önce tartıştığı arkadaş Yusuf Can Azgın (18) ile küstü. Azgın, olay günü cep telefonuyla Mutlu’yu için parka çağırdı. Buluşan iki arkadaş, tartışma tartışmaya başladı. Çıkan arbedede Azgın, Mutlu’yu tekme ve yumruklarla darp etti. Yere düşen Mutlu, betona çarparak yaralandı. Azgın ise arkadaşının cebindeki cepten, olaydan kaçan.

Parkta yürüyen çocuklar, Mutlu’yu yerde yatarken polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. İlk müdahalesi yapılan Mutlu, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati şansıyla satın alınan Mutlu’nun, beyin sorgulaması tahmin etmeye başladınız. Mutlu’nun gözdesi ve hayati bakımının yoğun olduğu belirtildi.

Cinayet Büro Amirliği takip, Mutlu’nun cep telefonundan sonra, UC’yi (17) çekti. Azgın’ın darp için, mutlu’yu arkadaşına başvurulanUC, cep da ailesi için düşünülemez. Bu bilgi doğrultusunda ekipler, Azgın’ı dedesinde bulundu.

Zanlı emniyetteki ifadesinde, “Beni sürekli devam ediyordu. Akşamları için parka çağırdım. Kız kardeşim küfredince dayanamadım, dövdüm” anlaşıldı. Zanlı’dan sonra sevk edildiği adliyede tutuklandı.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK