Çukurovalı gençler, ara dönem kampında

Çukurovalı gençler, ara dönem kampında

7 views
0
PAYLAŞ

Çukurova Müftülüğünce öğrencilerinin bilgisi, ahlaki merhamet duygularıyla yetişmelerine katkıda bulunmak ve tatil dönemlerini muhafaza etmek amacıyla Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur’an Kursunda 12-14 yaş grubu kız grubuna, Hacı Mehmet Ali Baytan Erkek Kur’an Kursunda ise erkek yönelimli 3 günlük kamp düzenledi. Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı tamamlanırken milli ve manevi değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, sohbet halkaları, çeşitli oyunlar, spor müsabakaları gibi gerçekleştirildiği bildirildi. Kamp programı kapsamında gençlerle buluşan İl Müftü Yardımcısı Yusuf Dikmen, gençlerle sohbet ederek nasihatlerde bulundu.

Bir yörenin en önemli kazanımlarından birinin ülkenin gençleri olduğunu söyleyen Müftü Dikmen, gençlere yönelik yapılanmalarının önemine dikkat çekti.

Bayanların kampından sorumlu Çukurova Vaizi Betül Barış Kavlak ise “Değerleri eğitimini hayatının yanında manevi eğitim vermek için de eğlendirerek vermek için incelemek gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

Çukurova Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Alişadi Özdoğan da, “Gençlerimizle özellikle manevi değerlerimizi birlik, beraberlik ve vatanımıza milletimize hayırlı bir evlat edinme olarak yetişmelerini istiyoruz. Özellikle bu gençlerimiz arasındaki emanet eden ailelerine çok çok teşekkür ediyorum. Bu gençlerimizin değerlerine sahip olmasını istiyoruz. Gençlerimizin mutlu, huzurlu olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Kampta yapılan yarışmada, verilen madalya ve çeşitli özelliklere de verildi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK