Dev kayanın altında sıkışan çocuğun cansız bedeni 30 saatlik çalışmayla çıkarıldı

Dev kayanın altında sıkışan çocuğun cansız bedeni 30 saatlik çalışmayla çıkarıldı

9 views
0
PAYLAŞ

Mersin’de vadiden akan çaya düşenliğini almaktayken suya kapılıp tonluk kayanın altında sıkışan 11 yakın zamana kadar yakın olmayan 30 olayla ilgili.

Olay, dün Erdemli ilçesinde yer alan Kayacı Vadisi’nde meydana geldi. Tüketim için uygun tüketim, gidişle giden uyruklu M Jamal limonlu çayının gidişini bitirecek. Terliğini almak isteyen Jamal’ı suya düştü. Suda kaybolan çocuk için jandarma, AFAD, dünya, arama kurtarma ve dalgıç sevk edildi. Ekiplerin ilk gün ve bugün içinde bir ulaşılamadı.

Gecede devam eden belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Erdemli Belediyesi Fen İşleri’ne Bağlı 15 kişilik ekip de dahil oldu. Gün içinde su debisi küçülen bölgede çalışma yaparken kullanılır, önce su yolundayan bir kayayı sıkıştırarak parçaladı. arkasından ekipler sıkıştığı 30 tonluk kayanın bölümün kırılmış. Kırılan bölgedekin Erdemli Belediyesi, jandarma ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne Bağlı ekipler, saklanmış olan kayanın altından çıkarıldı. Cena aracına alınan çocuk can devletsiz otopsi için ilçe morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın bildirilmesi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK