Ebru Gündeş’e Kuzey Iraklı sevgilisi Rassan Khoshnaw’dan milyonluk evlilik teklifi

Ebru Gündeş’e Kuzey Iraklı sevgilisi Rassan Khoshnaw’dan milyonluk evlilik teklifi

8 views
0
PAYLAŞ

Ebru Gündeş’in bir şakası Kuzey Iraklı Rassan Khoshnaw’la çok konuşuluyordu. İddiaya Kuzey Iraklı Rassan Kshnaw, Ebû Gündeş’e milyon tane bulunduho bir evlilik teklifinde bulundu. Gündeş, Khonaw’a evet evlendikten sonra Dubai’de düştü ve karar verdi.

Ebru Gündeş “kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Bir kız çocuğu olan ünlü sanatçı, Kuzeyli kızı ile Rassan Khoshnaw ile evlenmeye hazırlanıyor. Sabah’ta yer alan habere göre; Rassan Khoshnaw, evlilik protokolü için kesenin ağzını açtı. Teras katı bir daireyi kiralayan Khoshnaw, İtalya’dan özel olarak davet edilen dünyaca ünlü bir kadın piyanist ile davete özel amaçlı, helikopterle daireye getirtti.

Tamı tamına 1.8 milyon dolar değerindeki tektaşı sunan Kuzey Iraklı sevgili, “Benimle evlenir mi?” Ebru Gündeş’e teklifte bulundu. Gündeş ise bu durumda mürettebat bünyesinde servis verdi.

EBRU GÜNDEŞ EVLENİNCE DUBAİ’DE YAŞAYACAK

Kızı tam 10 yaşında Ebru, evlilik sonrası dünya için de gündem verdi. Ünlü sanatçının evinin tamamından sonra Dubai’ye yerleşeceği, Türkiye’ye gelecek sadece öğrenildi.

boşluk

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK