Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’i konuk etti

Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’i konuk etti

65 views
0
PAYLAŞ

Ahmet Mümtaz Taylan’ın ünlü konukları, NTV ekranlarında Empati’de her hafta başka hayatlara gidip, haberlere konu olmuş, geçmiş geçmiş, insan hikayelerini gördükleri, yaşadıklarıyla, acılarıyla, mutluluklarıyla, aşklarıyla, gözyaşlarıyla; hayatlarıyla empati kuruyorlar. Ünlü misafirlerin yaşanmış hikayeleriyle empati kurarken, farklı hayatları, farklı gerçekleri ortaya çıkarıyorlar.

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği programda Ahmet Mümtaz Taylan, maliyetia yaşanmış, haberlere konu olmuş insanlarını hikaye anlatıyor ve “sen olsan ne yaparsan” diye geçiyor.

Empati’nin yeni bölümünde Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’i konuk etti.

BABAAYI KAYBETMENİN YAŞI YOK, DÜN OLSA YİNE ERKEN KAYBETTİM DERDİM
Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Kolçak Köstendil’e “Babanı erken yaşını kaybettin” yöneltince, Köstendil’in duygusal cümleleri ortaya çıktı.

Köstendil “Babayı kaybetmenin yaşı yok. Dün olsa yine erken kaybettim derdim. Ben 20 yaşındaydım, ama 6 yaşında ölmüş bir çocuk, ne erken yaş diyebilir. Sağ olayı şu anda ve dün vefat etseydi, erken kaybetme derdim, doymaz çünkü. Kendi oyununu oynadığı zaman, hadi ya baba bu kadar izliyorsunuz beni ya, bu kadar oynuyordun diye düşünerek! Çocuğunun olacağını anlarsın diyorlar ya, maalesef öyle oluyor.

Benim babam çok yoğun bir insandı döneminde Osmangazi Belediye Başkan yardımcısıydı, Fen İşleri Müdürü’ydü; deli gibi çalışan bir adamdı, hep çok yoğundu ve bizim Bursaspor’da idmanlarımız uzaktaydı, 40 dakika falan gidersin yani. Her idman kalenin arkasından gelir idmanı yola çıkarak geri dönerdi. Şu an anlıyorum, ne büyük bir olay…” cümleleriyle babasına olan minnetini, özlemini ve sevgisini anlattı.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK