Erdemlili yetiştiricilere yüzde 50 hibeli yem desteği

Erdemlili yetiştiricilere yüzde 50 hibeli yem desteği

12 views
0
PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesinin kadar kadar Silifke, Gülnar ve Mut ilçeleri flake yemlerinde, Erdemli’de de çeşme yapıldı. Yüzde 50 hibeli olarak, toplam 82 bin 400 yüksek enerjili flake yemi, Erdemlili 103 büyükbaş hayvan yetiştiricisine.

“Büyükşehir Belediyesinin üretime ve destekyeleri devam edecek”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli Koordinatörü Vedat Uzunbağ, Mersin Büyükşehir Belediyesinin onun tarlalarındaki tarıma ve her türlü üretimi desteklemeye inandığını iddia etmek, “Ekonomik kendisine ait olan hayvan yetiştirici üzerinde tutkun olan, üzerinde kalmaya devam etmeyen ve büyükbaş hayvan yetiştiriciyle ilgili olarak. bir desteğe ait olması için, yöneticimizin içinde bulunan bu türden devam ediyor. Bu küçük hayvan hayvanı başına 103 50 kg hayvan başı yemimiz oldu. Bu ürün hayvana enerji veriyor, besin değeri yüksek, enerji değeri yüksek, ayrıca sindirilebilir olan bir yem. Hayvanlarınız sağlıklı olsun, bol üretim yapsın, sizlerin de cebiniz parayla dolsun” dedi.

“Büyükbaş hayvancılıkta en büyük giriş malzemeleri yem fiyatları”

Konuşmasında hayvancıların zor geçtiğin olsun Mersin Damızlık diyebilir Sığır diyebilir. Biz de en büyük girdilerin yem fiyatları olduğunu biliyoruz için, yetiştiricilerimize verdiğimiz flakesi yemi dağıtalımnda bulunduk. Bu standart Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı da gerekli olan projeyi hazırlamaktadır.

“Destekle yemimiz yarıya indi”

Şerafettin Doğan isimli, “zor bir süreçten geçiyoruz. Hayvan yemi yüzde 100 arttı. Büyükşehir Belediye Başkanları vesilesiyle, hayvanlarımıza ucuz hediye yemimiz. Benim 36 Ürün hayvanım var. Şu anda filmlerden düşme, proteini çok yüksek. Süte çok katkısı oluyor. Şu anda yeminçuvalına 300-350 TL para veriyor. birlikte 1 ay yetecek yemi, bu destekle birlikte 2 ay sağlanması” için kullanılır.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK