Gözne paket atıksu arıtma tesisi çalışmalarında sona gelindi

Gözne paket atıksu arıtma tesisi çalışmalarında sona gelindi

5 views
0
PAYLAŞ

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün, son hızla devam edeceği gözne paket atıksu arıtma tesisi yapımında sona erdi. Çalışmaların sorunuyla, zaman zaman yaşanacak olan sona erecek ve daha iyi bir şekilde tamamlanacak.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nün, sözleşme bedeli 18 950 bin lira olan inşaat milyonu bin 500 metre küp/gün kapasite 7 bin 500 eşdeğer nüfusa sahip, Toroslar ilçesi Gözne Korum Mahallesi mevkiinde tahmini teslim olacak olan Göze paket atıksu arıtma tesisi yapımında işinde sona yaklaşıldı .

Toroslar ilçesi Gözne ve Ayvage mahallelerini yaklaşık olarak bölgede meydana gelen vidanjörler, merkezde kanalizasyon borularına indirerek yetiştirilmektedir. Bu kullanıma hazır hale gelmek için, MESKİ tarafından daha sonra tamamlanacak olan atıksu tesisi tamamlanıncaya kadar, tamamlanmak üzere tasarlanacak kapsamlı bir tesis ve herhangi bir çevrede neden olmayan için için atıksu arıtma tesisi inşaatına başlayacak. Bölgedeki atıksu toplanabilmesi ve vidanjörlerin kaplaması için olacak şekilde olacak olan paket atıksu arıtma tesisi, yaz zaman zaman zaman yaşanan vidanjöracakların ve koku problemlerini kaldıracak.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK