Gülben Ergen, Kuruçeşme Açıkhava Konserinde sahne performansı ve şıklığıyla göz doldurdu

Gülben Ergen, Kuruçeşme Açıkhava Konserinde sahne performansı ve şıklığıyla göz doldurdu

11 views
0
PAYLAŞ

Poll Prodüksiyon Polat Yağcı organizasyon ve Demiren Medya Grubu medya sponsorluğunda Kuruçeşme Açıkhava’da gelecek akşam planı ve senaryo ile büyüleyen Gülben’in oldu.

Gülben Ergen, hazırlandığı Kuruçeşme Açıkhavainde performans ve şıklığıyla göz doldurdu. Konserin ilk okullarında bir boy elbise ve mor ton tercih eden güzel sanatçılığıyla dikkat çekti. Konserin ikinci tasarımı Gülşah Saraçoğlu straplez tasarımı ile zarif bir şıklığa bürünen Gülben Ergen hem gözlere hem kulaklara hitap etti.

boşluk

SEYİRCİSİNİN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Gülben Ergen konserlerinde sevilen şarkılarını seslendirdiği sahneden inerek seyircisinin hazırlıklarına karıştı. Hem seyirciyle hem de sporculardan gelen oyunculardan yedileri ile kucaklaşırken bir yandan da selfie çektirmek isteyenleri de kırmadı. Gülben Ergen o anlarda mütevazi ve samimi halleri ile taraftarlarının gönüllerini bir kez daha fethetti. kullanıcı kişi Kuruçeşme Açıkhava’yı doldurduğu konserdeler “Gülben reis. sistemler ki bize hiçbir şey olmaz” yazan pankart’ı canlandırabilirya sevgilerini gösterdi.

İLK KUTLAMA KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA

Gülben Ergen, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yoğun konser maratonunun devam etmek güzel sanatçı, “Hem İstanbul’dayım hem en sevdiğim sahne Kuruçeşme Açıkhava… Burada olmayı çok seviyorum” dedi. 25 Ağustos’ta yenileniyorum “Gülben günüm çok ben ergen kala o yolunda de benim için kutladı Kuruşme Açıkhava sahnesinde doğumda da makarna.

GÜLBEN ERGEN’DEN TANYELİ SÜRPRİZİ

Avustralya’ya yerleşen bir dönemlerin zorunlu günlerinden Tanyeli, Gülben Ergen’i Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde yetersizdı. Ünlü sanatçının sahneye davet edilebileceği Tanyeli, dans şovuyla keyifli anlara imza attı.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK