İki kişinin hayatını kaybettiği kazanın sanığına 15 yıla kadar hapis istendi

İki kişinin hayatını kaybettiği kazanın sanığına 15 yıla kadar hapis istendi

5 views
0
PAYLAŞ

Mersin’de, kavgaştığı motosikletteki 2 kişi tarafından kişi tarafından tutuklanan sürücü hakkında “çok sayıda kişi ölüme neden olma” suçundan 15 kadar ceza davası talebiyle açıldı. Savcı tarafından iddianame, mahkeme tarafından kabul ediliyor.

Mersin’in merkez Toroslar ilçesi Çurlu Mahallesi’nde 10 Temmuz’da motosiklet sürücüsü Halil Ata (30) ve yerel Kemal Yılmaz’ın (29) yüzünden olduğundan dolayı tutuklanan hafif ticari araç sürücüsü AHT ile ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca tamamlandı. Cumhuriyetsince mahkemece ve Mersin 3. Ağır Ceza kabul edilen iddianamede, yargılanacak “taksle çok fazla kişi ölüme neden olma” suçundan 2 15 kadar hapis cezasındandi.

İddianamede, kazaya ilişkin görünümünde yapılan incelemede, hafif kamyon aracını hareket ettirdiğinin, motosiklet sürücüsü Ata’nın da hızlı şekilde gözden geçirilmesinin göz önünde bulundurulması. 26 Ekim’de başlanacak.

Kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Çopur’da öldürülen otomobilin sürücüsü Halinde ata ve Kemal Yılmazlu ölümlü yargıl alınıp alındıktan sonra tutuklanan bırakılan AHT savcılığın tutuklanmasından sonra serbest bırakılır. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımıştı. Yukarıya doğru çıkan Halil Ata, tali yoldan gelen hafif ticari araca hızla çarpıyor. Okumayı unutun.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK