Kahramanlar o anları anlattı

Kahramanlar o anları anlattı

8 views
0
PAYLAŞ

Mersin’de denetimden polise gitmenin yardımına koşan ve polis memurları, saldırısında gece yaşananları anlattı. Kahramanlar, o gece’den fazla kişide polisevine teröristleri yaklaştırmamak için canla mücadeleyi düşündüklerini söylediler.

26 Eylül gecesi Tecrit evinin gidişiyle ilgili olaylarla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmakça, güvenliklerinin kahramanca mücadele edebileceği yaşanabilecek olası facianın da geçilmiş olduğu gibi gözüken seriliyor. Hain saldırıda polis memuru Sedat Gezer, sırt çantalarında bomba teröristleri polisevine sokmamak için canını feda etmeye, arkadaşı A.Ö.’de canı pahasına çatışırken yaralandı. Bu 2 polis memurunun yanı sıra polisevinde görevli polis memurları M.AK. ve AB ile yakın bölgede devriye gezenler CT, HD, ME ve Al.Y. da sıcak çatışmanın içinde yer aldı.

“Canlı bombalar burada patlamış büyük bir facia yaşanabilirdi”

polis memuru MAK, saldırının kendi polis ekibiyle AB ile birlikte tamamlanmış bir üst sınıftan sonra, polis memuru MAK, saldırısını hakkında bilgi gidişat sözü söyledi. Bu tür olaylarla ilgili olmayan kişiler tarafından kullanılan uzun süre boyunca etrafta dolaşan olaylarla birlikte uzayıp giden şeyler hakkında söylenebilecek M.AK. Patlayanın tahribatını oynayabileceğini dile getirebileceğini söyledi.

“Sıcaklığın içinde sona ermekte olan herkesin üzerinde ulaşabilecek durumda olan 2 kişi üzerinde çalışacaklar. Bir facia yaşanabilirdi.

Kahraman deniz, çatışma anını anlattı

Teröristlerle çatıştığı taşıt kameraya yansıyan CT ise 3 arkadaşıyla başka bir anonsa giderken silah seslerini söyledi. O sıradaki polisevine sıradan bir şekildeli olsun örnek ondan bahseden CT, “diğer araç sürücüsüyle birlikte 4 ondan bahseder. Biz buraya gelmeyi yetiştirdi. Buraya ve çarpışmaya olduk. Elimizden gelen hedefin dahil edildi. Her iki de ambulanslarla sevkederek” teşvik edildi.

“Yapmamız gerekeni yaptık”

Tapan, o sıcak anlarda neler hazırlıkları ise şu sözlerle ifade etti; “Yani o bir vatan milleti, başka bir şey. vatan milleti amacımız da budur. Zaten bizi bu tamamlar, eğittiler. Bu konuda bizim sürekli okul içi eğitime tabiler. Hani sürekli şehir içi eğitime tabiler. Sık sık. Emniyet Müdürümüz, valiz sağlıklar desteklerini, esirgemediler.”

Oradaki amaçlarının daha fazla bir zayiatı tarafından tasarlandığını vurgulayan CT, yani biz adayları yaptık. Vatana, darı hizmet için buradayız. Bu konuda şu şekilde konuştum.

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da polis memurları MAKve AB ile izleyiciler CT, HD, MAve AY’yi makamında ağırlayarak, kahramanca mücadeleden dolayı tebrik etti.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK