Karalar: “Kısırlaştırmayı daha da artıracağız”

Karalar: “Kısırlaştırmayı daha da artıracağız”

5 views
0
PAYLAŞ

Başkan Karalar, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Öğretmen Zeynep Erdoğdu Ortaokulu ile birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi’nde incelemelerde bulundu.

Öğrenciler Bakımevi’ndeki sokak hayvanlarıyla ilgilenildi, eğitimden aldı bilgi. Adana Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge’nce, Sokak Hayvanları Bakımevi’ni ziyaret eden ziyaretçilere hediye edildi.

Başkan Zeydan Karalar, gösterimden, “5 bin konteyner hayvanı barınağımız dörtlük faaliyette. Zaman zaman ben siteye geliyorum. Türkiye’de ilk sıralara girecek bir barınak. Sokaklarının daha iyi yaşamaları için 1822’de genel nüfus çok değerli bir iş hayvanı düşünüyorum. Bizler de kendi yaşamlarımızı yaşamak için canlandırmayı hareket ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi’ni ziyaret eden okul eğitimi ve yöneticilerini kutlayan Başkan Karalar, “Bizler Allah’ın ona canlıya yaklaşmak ve yaşatmak için uygulama için yapmalıyız. Başlanan bu barınağı bitirdik. Çok modern bir barınak oldu. 5 bin hayvan hayvanı barınağı daha da büyüteceğiz. Sokak canlılarının daha iyi koşullardası için gelenler. Sokak canlıları sorunu ülke genelinde mevcut ve kullanılabilir hale getirilebilir hale getirebiliriz. Önlem alınmazsa büyüyebilir. Geçmişe iki kat kısırlaştırma işlemi gerçekleştirmemiz gerekiyor. Diğer belediye başkanlarımızla görüşmelerimiz sürüyor. Yıllık 20 bin kısırlaştırma sorunu azaltacak bir rakamlar. Tasarlanmış sokak canlılarıyla zamanla zamanla azalacak” diye konuştu.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK