Kılıç: “Hentbolun geleceği için ortak çalışmalıyız”

Kılıç: “Hentbolun geleceği için ortak çalışmalıyız”

8 views
0
PAYLAŞ

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Başkanı Özgür Timur’u ziyaret etti. Ziyarette, Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Hentbol Şube Başkanı Abdullah Öztürkmen ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı menajeri Ozan Kaya da yer aldı.

Özgür Timur, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde sporu ve sporcu Büyükşehirleri desteklemeye devam edeceklerini ifade eder. Bizim için önemli olan alt yapıdaki sporcularımızı bir takıma kazandırmak” diye konuştu.

Hentbol Federasyonu Başkanı Kılıç ise Mersin’de hentbolun daha iyi noktalara gelmesi için orta bir geleceğinde olacaklarda ve yerel yönetimde daha fazla destek isteyeceğini söyledi. Kılıç, “Hentbolun daha iyi noktalara gelmek için hentbolu sevdirmek, tanıtmak çok önemli. Bunu başlatma ve kulüplerin alt başlatmada başlaması gerekiyor. Genel olarak yerel yönetimler, her semtte basketbol alanları gibi hentbol alanları da yapılabilir. Biz federasyon olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Başkan Kılıç, MSK Başkanı Özgür Timur ve Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Hentbol Şube Başkanı Abdullah Öztürkmen’e Türkiye Hentbol Milli Takımı forması ve hentbol topu hediye etti.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK