Kozan tarih ve doğa turizmine dijital davet

Kozan tarih ve doğa turizmine dijital davet

5 views
0
PAYLAŞ

Adana’nın Kozan ilçesine 2023 yılında 1 milyon ziyaretçi çekmek için, tarih şehrini ve yükünün yer aldığı 40 farklı tanıtım videosu çekildi.

Kozan Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Birimi, 7 kaleli tek tarihi kent tanıtımı için Dağılcak Tabiat Parkı, Kozan Kalesi, Kozan Barajı tekne gezileri ile tarih ve doğa turizminin tanıtımı için kısa filmler hazırlandı. Yaklaşık 40 tanıtım videosunun yer aldığı 4 mevsim turizm projesi ile hedef büyüten Adana’nın Kozan ilçesinde, turizm yatırımları ve dijital platformlardaki tanıtım videoları ile 2023 yılında 1 milyon ziyaretçinin beklendiği aktarıldı.

Çukurova’nın bereketli topraklarının yanı sıra, pandemi kapsamı artan doğa ve tarih turizmi ile ilçenin festivallerle birlikte binlerce ziyaretçiye ev sahibi olduğunu ifade eden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Sosyal medya ve dijital tüm platformlarda ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini doğa tutkunlarına sunuyor, rotalarında ilçemizin Tarih kokan sokaklarında Çukurova’nın sıcak insanlarının misafirperverliğinde ilçemizde turizm ile kalkınmaya gideceği var.Bir yanda Toros Dağları’nın gördüğü manzara, bir yanda tarih, bir yanda Kozan Barajı’mız ile kaçış yeşilin eşsiz sahnelerine ev. ev sahibi tarihi sokakları ile açık hava film platosu.Tüm bu güzellikleri dijital platformda yayınlamanın, ilçemiz üreten kadınlarını desteklemek, daha çok üretim, daha çok tanıtım, daha çok ziyaretçi ile kalkınma yatırımı olarak görüyorum.İlçeye gelen her ziyaretçimiz sadece doğa ve tarih turu olmayacak , ilçemizde tüketicim izi de yöresel ürünler merkezimizden yapacağımız ziyaret ile desteklemiş olacak. Hedefimiz 1 milyon ziyaretçi” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK