Kurbanlık parasını ve öğrenci harçlıklarını düşüren aile perişan oldu

Kurbanlık parasını ve öğrenci harçlıklarını düşüren aile perişan oldu

7 views
0
PAYLAŞ

Adana’nın Kozan bölümünden bakıldığında haftalık kurban parasını ve öğrenci eğitimliğini düşürülen bir kadın, bulan şahsa seslenerek geri getirilmesini istedi.

29 Eylül’de meydana geldi. İddaaya göre, Ferdane İnce geleceğine güvenilir olan 87 Mustafa Göktaş’ı almaya gitmeye. Göktaş’ı 7 bin İnceer cebinde 500 lira bulanan cüzdanı attı. Daha sonra, içinde Göktaş’ın kullandığı parası ve çocuğunun kurbanlığından başka bir çantayı düşürdüğünü fark etti. İnceer, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurdu. Polis cüzdanın satın almak için çalıştırılmaya başlandı. göz önünde bulundurulan çantayı gözden kaçırılmış ve bir gözde gözlenen çantadır.

İnceer, çantada kızının eğitim parası, hayır parası ve baktıkları Göktaş’ın kurban parası olduğu çantayı geri getirmesi için gence seslendi. İnceer, “Eşim aylığını aldı. 2 bin 500 lira verdi. De olacakdemin kurban parası vardı. Hafta sonu köye yoltım. Benim küçük düşmem gelmedi anlaşılmar diye düşünüyorum. 16 yaşında bir gencin vakası kameradan görüldü. Sen de büyüyeceksin çocuk sahibi olacaksın.

“Yavrum, aslan vicdanı varsa kurban param içindeydi, cüzdanı geri getir”

Dede Mustafa Göktaş ise 2 bin 400 lira kurban parası kullanmak için, “Adliyeden benim telefon üzerinde durmak. Yanımda yaşadım, yardım istedim. O aradaki geldi. Çok. Vicdanlı bir insansa geri verebilir. Çok. Yavrum, as dalan bu benim kurban param onun içindeydi. Vicdanın versiyonu ise geri getir” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK