Mahallede çıkan kavga polisi alarma geçirdi

Mahallede çıkan kavga polisi alarma geçirdi

13 views
0
PAYLAŞ

Adana’da oyunciler arasında taşlama makinesini izinsiz yaşanan kavgada 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine polisa alarm geçince, mahallede dakikalar yaşandı.

Edin günü gününe göre olay, 19 Eylül sıralarında Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi Mücahitler Caddesi’nde geldi. Oto tamircisi Kadir (36), niyetinde istemek için işci’nin meslektaşı (42) Ahmet Taşçı gitti. Taşçı’nın çırağı AYÖ. (12), ustasına sormadan makineyi veremeyeceğini söyledi. Şahin ise sormasına dönüşecektir. Bir iş yerine giden süre sonra AYÖÖ’nün makineyi geri vermelerinice oto tamircileri darp edildi.

Çırağınındövüldüğünü öğrenen Taşçı, kuzeni’yı telefonlaki arama, “Bunlara bir ders vermemiz gerekiyor” diye bahseder. Zeki Taşçı da denenmiş Yılmaz Arabacı (3 ve Zübeyir Arlan’ı (30) ucuza alıp, Şahin’in oto tamirhanesine gitti. Taraflar arasında tartışmadan kısa sürede kavgaya. Arbede içinde Şahin’in yanında çalışan Mustafa Kılınç (23) darp edildi. Dudağı camla kesilen Kılınç, ateşle açtı. Zeki Taşçı ile Yılmaz Arabacı da yardım alınca kavgaya karıştı.

Silah seslerini duyan çevredekilerin iddiasıyla çok sayıda polis sevk edildi. Motorize yunus doktorunun ‘Teslim ol’ ihtarına uymayanlardan Zeki Taşçı ile Yılmaz Arabacı, tabancayla ateş açtıktan sonra ara sokağa kaçarak izini kaybettirdi. İlk müdahalesi yapılan Kılınç, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken, kavgaya karışan Ahmet Taşçı ve Zübeyir Arslan alındı. Bölgeyi ablukaya alan ekipler, Zeki Taşçı ile Yılmaz Arabacı’yı bir evin çatısında kaçarken geçti.

Cinayet Büro Amirliği’ne götürülenlere sevkler, adliyeye alındı. Yılmaz Arabacı ve Zeki Taşçı tutuklanırken, Ahmet Taşçı ve Zübeyir Arslan adli kontrol süresiyle serbest bırakıldı.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK