MERCEK kursları ile ön muhasebe öğreniyorlar

MERCEK kursları ile ön muhasebe öğreniyorlar

7 views
0
PAYLAŞ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesine bağlı Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri, açtığı kurslar ile kullanmak üzere bir destek olmaya devam ediyor. Yenişehir Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen, endüstri aktif olarak kullanılan programların öğretildiği ve yaklaşık 3 ay süren eğitimlere, kendi işletmesini kurmayı planlayan ve iş arayanların yoğun ilgi gösterdiği görülüyor.

“Geleceğe yönelik değerlendirmeler ve yararlı eğitimler veriyoruz”

Kurs hakkında bilgi veren Muhasebe Öğretmeni Şeyda Uysal, 357 saat süren kursta kursiyerlere, geleceğe yönelik değerlendirme, faydalı eğitimler verdiklerini söyledi.

Uysal, “Kursumuzun ikincisinin yapılma çerçevesi, çok ilgi ve talep söz konusu oldu. Müşterilerimize burada keyifli bir şekilde derslerimizi anlatıyoruz. Eğlenerek, gülerek, bir şeyler öğrenerek evi tamamlıyoruz. katkılar sınırlarında ilerliyoruz” dedi.

“Muhasebe, insanın günlük harcamalarında kendine lazım olan bir alan”

Kendi işletmesini kurmayı hedeflediğini ve bu hedef çerçevesinde ön muhasebe eğitimini almak istediğine değinen kursiyerlerden girişimci Özgür Acer, “Muhasebeyi kendim yapabilmek, bununla ilgili genel bilgiye sahip olmak için bu kursa başvurdum. Belediyemiz de sağ olsun, ücretsiz olarak bu kursu sağladı. Şu anda güzel gidiyor. .Muhasebe, insanın günlük harcamalarında da ihtiyacı olan olan bir alan.Hem kendim, hem işletme için faydalı misafirleri görmek için, bu kursu tercih ettim.Çünkü büyükşehir, öncelikle bu kursu ücretsiz veriyor.Artı bize sağlayanlar bina, donanım, bilgisayar, hoca desteği, bence çekip alarak kurslar arasında öne çıkıyor. Bu yüzden onları tercih ettim” diye konuştu.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK