Mersin Büyükşehir ‘Mersin Mizah Günlerine’ destek oldu

Mersin Büyükşehir ‘Mersin Mizah Günlerine’ destek oldu

5 views
0
PAYLAŞ

‘si düzenlenen ‘Mersin Mizah Günleri’ne destek olarak, sanatseverlerin yanında oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İçel Sanat Kulübü (İSK) tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen ‘Mersin Mizah Günleri’ne de destek oldu. Büyükşehir olarak sanatçı ve sanatseverlere katkı sağlamanın önemini hedefleyen hareket eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz “Kentimizde bu tür organizasyonların olması bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sanata, kültürüne her daim gerekli katkıyı vermekle ilgili için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda İçel Sanat Kulübü’nün düzenlediğimiz mizah anlayışımızı de desteklerimizi sunduk. Bu süreçte onların yanında olmaya devam sloganı” dedi.

“Büyükşehir belediyesi bu güzel şehirdeki güzel sanatseverlerin yanında olmaya devam edecek”

Mersin Mizah Günlerine eski yıl da katkı sunduklarını hatırlatan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, “Şehrimizde yapılmakta olan bu güzel çalışma için emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. , bu güzel şehirdeki güzel sanatseverlerin yanında olmaya devam edecek” ifadesini kullandı. 2.’sini düzenledikleri Mersin Mizah Günlerinin gelenekselleşmesini istediklerini söylüyor İSK Başkanı Fatih Alkar ise “Eksiklerimizi gidererek Mizah Günleri’ni 5, 10 diye devam etmek istediğimiz bizden sonrakilerle birlikte. Üretimin üretimi var. Dolayısıyla biz bu bütünsellik içinde gerçekleştirmemizi gerçekleştirmeye çaba gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

“Belediye başkanı bu insanların belediye başkanı olduğunu gösteriyor”

Kamuoyunda ‘Mandıra Filozof’ olarak beğenilen sanatçı Müfit Can Saçıntı ise Mersin Mizah Günleri’nin Türkiye’de bazı olmayan bir etkinliğin yaşamına dikkat çekti. Güzel, sanatsever, aydın insanların olduğu güzel bir şehrimiz. Biz de buraya gelmekten her zaman mutlu oluyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK