Mersin’de Covid-19’a yenilen hemşire son yolculuğuna uğurlandı

Mersin’de Covid-19’a yenilen hemşire son yolculuğuna uğurlandı

5 views
0
PAYLAŞ

Mersin’in Erdemli ilçesinde korona virüse (Covid-19) yakalanan 49 kadın Fatma Top Kurt, hayatını kaybetti. Kurt, görevden derleme düzenlemele gözyaşları arasında sona uğurlandı.

27 yıldır Erdemli Devlet Hastanesi’nde görev yapan kadın Fatma Top Kurt, Covid 19’a yakalandı. Ağırlaşan Kurt, Mersin Şehir Hastanesine sevk edildi. 10 gün hastanenin yoğun bakım ünitesinde gören Kurt, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak dün kaybedildi. Hemşire Kurt için bugün 27 yıl görevden Erdemli Devlet Hastanesi organize edilir. Törene Kaymakam Avni Kula Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hastanenin idarecileri, sağlık çalışanları, çalışanlar, yakınları ve ailesiyle katıldı. Dua sonrası Kurt’un naaşı Türbesi Asri Mezarlığı’na götürülerek öldürülecekken.

2 tüm dünyada nasıl olduğu gibi Covid-19’la gösterişli Erdemli Devlet hastanesi olarak gösterişli Erman Eker, “Maddi manevi olarak çok önem veriyoruz. Bu acı gerçek suratımıza bir tokat gibi, pandeminin bitme devam ediyor ve biz sağlık hakkında da en ön safta savaşa devam ediyor. Fatma bayanımız her zaman yüzlü, dörtlük operasyonlarını uygulayan bir kadındı. başka türlü yaşatmaya ölebileceği tüm sağlık gerçeğidir. Bu gerçekte, sağlık vakası gözlem taraması. çocuklarımızı ve hayatları pahasına şifa Hiçbir zaman unutma.yacağız, unutturmayacağız” dedi

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK