Mersin’de kurs merkezlerinin sayısı artıyor

Mersin’de kurs merkezlerinin sayısı artıyor

8 views
0
PAYLAŞ

Bu şehirde, yetişkin durumdaki genç öğrencilerden yer alan ve maddi yetersiz olan ailelerin en tr destekçisi olan Kurs Merkezlerinin yeni şubesi, Akdenizsi Özgürlük Mahallesi’nde. Öğrencileri Lise sınavıı’na uygun olan kurs merkezi, 1′ olacak olan olacak şekildei yapılacak olan hizmete yöneliktir. Akdeniz ilçesinin pek çok mahallesinden olan 3 katlı Kurs Merkezi, Özgürlük Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda yer alıyor.

Tüm genel merkezler tarafından karşılanıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğünde görev yapan Mevlüde Zengin, merkez hakkında bilgi vererek, “LGS kurs merkezlerimizden 11.’si olan Özgürlük Şubesini, Akdeniz bölgesinde açabiliyor. Bir kullanıcıdan engellilere uygun olmak için 7 sınıflı 3 katlı eğitim kursumuzda, LGS’yi tamamlamaya yönelik hizmet verebiliyoruz. 8. sınıf eğitimi ücretsiz deneme sınavları ve ücretsiz kaynak okuma kılavuzları. Bunun üzerine gelecek kursumuza okuldan veya sonra gelecekleri için, karınlarını doyurmalarını bulamıyorlar. Bunu çözebilmek için onun gününe bir öğün ücretsiz yemek veriyoruz” dedi.

Öğrencileri çok sevdiğini dile getiren “Buraya çok zevklite, çok şiddetlik ve is yaparak geliyorlar. Onlar için çok büyük bir avantaj sağlayanlar ve burada çok mutlular. Çok akıllılar, hepsini çok şey. “Öğrencilerimizle birlikte, gelen ilk uygulamalara yönelik” kullanımları benimsemek.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK