Mersin’de toplu taşıma filosu bir yılda 41 milyon yolcu taşıdı

Mersin’de toplu taşıma filosu bir yılda 41 milyon yolcu taşıdı

6 views
0
PAYLAŞ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in göreve geldiği 2019 yılından bugüne kadar hızlı, ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmesini sağlamak amacıyla çevre dostu ve doğalgazlı otobüsler ile başlayan alımlar, liman olarak devam ettiği kaydedildi. Kullanım ömrü tamamlanmış eski otobüslerin yerine yeni nesil araçlarla Mersinlilere hizmet veren Büyükşehir, ulaşımda hayata geçirilmiş eski otobüslerle hem şehir yönetimini hem de yolcuları rahatlattığı ifade edildi. Belediye otobüsleri ile 2019 yılında 33 milyon yolcu ulaşımı sağlanırken, bu oranın yüzde 25’lik bir dizi ile 41 milyona ulaştığı açıklandı.

“2022 yılında 41 milyon yolcu taşıdık”

Ulaşım Dairesi Toplu Taşıma Şube Müdürü Bayram Demir, pandemi tüm Türkiye’de yaşayan konaklamalar operasyonu Mersin’de toplu taşıma ev sahibine düştüğünü, daha sonra hem hijyen hem konfor hem sefer ağırlığı gibi sebeplerle gösterim döneminde anlatarak, “2019 yılında 33 milyon yolcu taşırken 2022 yılında yolcuların hastalıktaki alacaklarının gitmesi, otobüslerin yenilenmesi, daha hijyenik ve daha teknolojik sonuçları nedeniyle yüzde 25 seferle 2022 yılında 41 milyon yolcu taşıdık. İşletme 246 araç ile hizmet hizmeti, şimdi merkezde 303 araç ve pansiyon 434 araçla Mersin gelinde otobüs seferleri yapılıyor. bir dizinin söz konusu konusu. cular için de daha dakik seferlerin ulaşımın sağlanması anlamını tamamlamakte” dedi.

“Aldığımız otobüsler tamamen teknolojik teknolojik”

Demir, Büyükşehir ile yolcuların taşınmasını genel olarak belirterek, “Aldığımız otobüsler tamamen teknolojik gelişmiş ve yeni güvenilir olduklarından dolayı onların birinci tercih sebeplerinden bir tanesidir. kamera, ses ve görüntü kaydıyla denetlendiği için yolcular izlenimlerini daha güvenli hissetmeleri. Mersin Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü olarak her geçen gün halkımıza daha iyi hizmet vermek için daha teknolojik gelişmiş, daha sık seferlerle ve daha iyi ulaşımı sağlamak için bütün için gücümüzle çalışıyoruz. rımızı bir yerden başka bir yere ulaştırırken onların sevincine ortak olmak için elimize gelen her şeyi yapıyoruz” ifadesini kullandı.

“Biz güler yüzümüzü, hizmetimizi esirgemeden devam ediyoruz”

Mersin aile üyeleri, misafirler otobüs kullanım oranlarının çocukları ve kullanım ömrünün tamamlandığı yerine yenilerinin getirilmesi yolcu otobüsün genelinin genişletildiğini aktaran otobüs şoförü Tülay Serdar, “Pandemi döneminde de var olan otobüslerimizi her sefer sonunda dezenfekte ederek içini, koltukları, sahibinin dokunduğu her yeri dezenfekte ederek hijyen hale getirdik.Araçlar daha konforlu, daha rahat, yazın serin, kullanım sıcak, engelli vatandaşlarımızın binmesi için rahat, ortopedik engelliler için rampalarımızın oluşumu, işitme engelliler için sesli yanıt sisteminin oluşumu, giderek duraklara çıkması, varacağı son çıkış güvenli gitmesi vatandaşlık başvurusunun gidişatında çok büyük etken oldu.personel olarak ilk işe alındıktan sonra şoför arkadaşları, kurum içinde eğitim görüyor. Saldırı saldırısı eğitimlerle öğreniyoruz. Bunu uygulamalı olarak da yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Kadın şoför olarak çalışanların takdirini aldıklarını ifade eden Serdar, “Vatandaş güler yüzlü hizmet bekliyor.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK