MIP’nin yeni Genel Müdürü Ajay Kumar Singh oldu

MIP’nin yeni Genel Müdürü Ajay Kumar Singh oldu

12 views
0
PAYLAŞ

Ş.’nin (MIP) yeni Genel Müdürü Ajay Kumar Singh oldu. Singh, Belçika’nın Antwerp Limanı’ndaki MSC PSA Avrupa Terminalinin CEO’su olarak atanan Johan Van Daele’den görev devraldı.

MIP’ten yapılanan kişilere göre, 2022 yılının ikinci yarısında MIP aile operasyon direktörü olarak katılan Singh, liman yönetimi konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip. Uluslararası ticaret ve işletme yönetimi alanında yüksek lisans derecesi ile sevkiyat ve ihracat yönetimi alanında lisans üstü diploması bulunan Singh, limanciliği sektöründe 25 yıllık aşk kariyeri boyunca Afrika, İngiltere, Ortadoğu, Hindistan ve Kuzey Amerika gibi sonraki kültürlerarası deneyim kazandı.

Singh, yeni görevle ilgili olarak vereceği, “MIP’deki yeni rolümün sağlanması onur konukları. Dünyanın önemli limanlarında operasyon direktörü olarak edindiğim sektörel tecrübeyi, Mersin Uluslararası Limanı’nın işletmesini ve bir üst seviyeye taşınmasına aktarması için heyecan vermeliyim. Görevim süresince MIP’nin dinamik ve Profesyonel ekiple birlikte gerek iç donanımın dış parçalarıyla yakın iş birliği içinde çalışma, değerli birimlerin masrafları karşılamak için konaklamalar ve hizmetin mükemmelliğine katkı sağlamaya devam ediyor. Daele’ye teşekkür etmek istiyorum ve yeni pozisyonunda başarılar dilerim” ifadesini kullandı.

2017 yılında bu yana MIP Genel Müdürlüğü görevini yürüten Johan Van Daele, Kapılar Projesi ve Kapasite Artırımı Projesi (EMH2) gibi birçok önemli projeyi başarıyla gerçekleştirmişti.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK