Montella: “Kora kor bir maç oldu”

Montella: “Kora kor bir maç oldu”

8 views
0
PAYLAŞ

Adana Demirspor’un Teknik haber haberleri Vincenzo Montella, berabere yaşayanları Galatasaray olayı, “Yüze yüz, kora kor bir maç oldu. İki takım da kazanabilir veya kaybedebilirdi. Bir şekilde maddiyat sağlamak için antrenmanlarımızı tebrik etmek istiyorum” dedi.

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında konuk olduğu ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında Adana Demirspor’un Teknik dergisi Vincenzo Montella, “Çok güzel bir yarışmayı düşünüyor. Yüze yüz, kora kor bir maç oldu. İki takım da kazanabilir veya kaybedebilirdi. Bir şekilde maddiyat sağlamak için antrenmanlarımı tebrik etmek istiyorum. Maçın sonunda kırmızı karttank ama buna karşı hazırlık ve yol verdik. Doğru bir beraberlikti. Taraftarlarımıza da bizi destekledikleri için teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir atmosfer oluşturdular” kullanımlar.

Arkadan oyun kurarak oyunlarına devam edeceklerinian Montella, “Bizim futbolcular arkadan oyun kurma becerisine sahip olduğu için fikrimiz her zaman arkadan oyun kurabilmek. Ancak rakip takım da adam adama mücadele mücadelesi. Bunu biraz daha iyi yapmakdik. Ama adam adama mücadele eden bir ekibin karşılanması için en önemli hususlardan bir tanesi” diye konuştu.

Montella, “İyi bir mücadele verdik. Rakiple eşit bir şekilde mücadele verdik. Bu sene ligin yükseldiğini söylemek istiyorum. Buna göre bizim eşitsizliğimiz, performansımızdan satın alma oyunumuz sevindirici bence” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK