Muharrem İnce: “Çok gizli oyumuz var”

Muharrem İnce: “Çok gizli oyumuz var”

10 views
0
PAYLAŞ

Emin olun çok gizli oyumuz var. üyeliğe bakmayın siz. Emin olunabilecek ve yetiştirilecek çok şey üretiyoruz. Bunu görmek” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaret ve açılış Adana’ya geldi. İlk olarak kentteki partisi birleket gazetecilerle buluşan İnce, sonra merkez Çukurova’daki Beyazevler Mahallesi’ndeki Memleket Çukurova ilçesinin açılışını yapıyor.

“Muharrem İnce’de yaşayan insanlar burada, “Partimize insanları burada misafir edin. Emin olun çok gizli oyumuz var. üyeliğe bakmayın siz. Bırakın başka partide üye olsun. Hiç canınızı sıkmayın. Siz bakın. Emin olunabilecek ve yetiştirilecek çok şey üretiyoruz. Bunu görüyoruz” diye konuştu.

Türkiye’yi üretmek için inşa etmek için çalışacaklarını söyleyen İnce, “Türkiye’yi yeniden kendi kendine yetebilmek için, eğitimini okula getirebilmek için, eğitimini okula getirmek için, eğitimini eğitebilmek için, eğitimini okula getirmek için, eğitimi dik onurlu bir Türkiye için, tarımında başına dik onurlu bir Türkiye için, tarımında tarlalarından fışkırtmak için, fabrikalarının dumanını tüttürmek için, hayallerini Kanada’da, Almanya’da değil Adana’da, Ankara’da, Mersin’de, İstanbul’da kurabilmeler için birlikte yaratmak” dedi.

Konuşmaların ardından İnce, Memleket Partisi Çukurova İlçe Binası’nın eğitimlerini derslerine kestirdi. İnce, sonra Mersin’e gitti.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK