Okan Buruk: “Zemin bugün inanılmaz kötüydü”

Okan Buruk: “Zemin bugün inanılmaz kötüydü”

4 views
0
PAYLAŞ

Zemin bu zamana kadar zeminimiz en kötü zemindi. İki takım da bundan” dedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda konuk olduğu Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonu basın toplantısında Galatasaray Teknik haberleri Okan Buruk, “Bugünkü toplantıdan öncede düşünmüştüm. Galatasaray’ın 117. yılını kutlamak istiyorum. Buna bağlı olarak Adana’da bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Adana Demirspor taraftarı da çok güzel bir görüntü ortaya koydu. İstediklerimizi aslında sahaya yansıttık. Rakibe çok fazla tırmanmak. Rahat bir şekilde buradayız ama buradaki sonlandırmayla buluşturma iyi değildi. 40 küsur cezanda topla toplanıp ama gösteri çok etkili kullanamadık. Kalitemizi biraz daha ortaya koymamız. Saha bugün kötüydü. Zemin bu zamana kadar zeminimiz en kötü zemindi. İki takım da bundan. Kalitemizi ortaya koyamadık. Kötü oyuncuları çıkartmadık aslında, iyi oynayan oyuncuları çıkarttık. Denedik olmadı. İki takım için de güzel bir futbol oldu” ifadelerini kullandı.

“Yeni bir takımız”

Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’ün performanslarını beğendiğini vurgulayan Okan Buruk, “3 tane Türk oyuncu ile oynamak zorundayım. Bu sadece bizim değil, bütün takımları zor durumda bırakıyor. Oyuncu takımında bu programda. Takımda hiç yeri garanti değil. Takım bu zamana kadar iyi gitti. Kerem ve Yunus’un performansından hep. En üretim yapanlar. Bugün sonlandırmada sonunu getiremediler. Genel olarak yüzlerinde kullanımlar. Yeni bir takımız. Oyuncuların birbirine adaptasyonu da zor oluyor. Sadece 1-2 oyuncu görme durumunu görmemek gerekir. Oyunun içinde çeşitli şeyler” diye konuştu.

“Icardi’nin iyin bir haftası vardı”

Mauro Icardi’nin oğlu durumu hakkında da eğitim Okan Buruk, “Maçtan önce de Icardi ile ilgili konuşmuştuk. Maçtan öncede arka adalesiyle ilgili sorunlar vardı. Son idmanda da ona bir bakmak ama geçen haftası çok genel olarak iyi geçmedi. Sadece özel saha içi değil bir haftası vardı. Bir de devam edince kadroya alındık. yarınki partide birlikte olacaktır” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK