Pınar Deniz’den aşk ve evlilik üzerine şaşırtan itiraf

Pınar Deniz’den aşk ve evlilik üzerine şaşırtan itiraf

6 views
0
PAYLAŞ

Pınar Deniz, çok konuşulan ‘Aktris’ projesinde canlandırdığı seri katili ve özel hayatını anlattı. Deniz, ufukta evlilik olmadığını belirterek “Büyük düğünler yapmak. Büyük düğünler yapmak, büyük gelinlikler giyerek yola çıkmak istemiyorum” dedi.

Pınar Deniz, çok özel itirafları SHOW TV ‘Pazar Sürprizi’nde Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu.

Son projesi ‘Aktris’teki seri katil olan rolüne hazırlanış anlatımını anlatan Pınar Deniz, “Karakter cezbedici ama korkuydu ama yükseldiğim bir karakter oldu. Karakteri okuduğum zaman harcadığım zaman uykumda bile onu düşündüm” dedi.

Başlangıç ​​tanıtımında yer alan ilginç dansından bahseden Pınar Deniz, bu konuda anlatılanları söyledi: O dans sahnesi geçerken sete aç gitti. Farklı bir performans sergilemem gereken için haydut sahneye yönlendirme. Sahne sonunda şekerim düştü ve bir süre karavanda serumu bıraktımı.

‘DEPRESYONA GİRDİMĞİMİ SANDILAR’
Uzun saçlarıyla tanıdığı halde kısa saçı daha çok sevdiğini söyleyen Pınar Deniz, bu tatilin gençlik yıllarında radikal bir kararla kısacık uzatma sonunda bir yere girdiğini sananlar olduğunu söyledi. Deniz, “Bir anda belime kadar uzayan saçlarımı kısacık uzanınca kullanmaya başladığım düşünülmüştü. Oysa ki kısa saçı seviyorum” sözleriyle dile getirdi.

Kariyerinde 10’uncu yılını geride bırakmaya kısıtlaması Pınar Deniz, en üzüldüğü dönemlerden kişinin bir ödül töreninde yaptığı konuşması yapılan yorumlar olduğunu söyledi. Deniz, “Kıyafetine takılıyorlar, olabilir. Oyunculuğunu sevmiyorlar, bu da olabilir ama oradaki soruların konuşmada iyi niyetle yönelttiği bir tavır vardı. Sonrasında yapılan yorumlar üzülmeme neden oldu” dedi.

‘OYUNCULUK AKLIMDAN GEÇMİYORDU’
Çocukluk hayalleri arasında oyunculuk olmadığını dile getiren Pınar Deniz, almayı değiştirmesini şöyle anlattı: Çocukken hayalim şarkı söyleyip dans etmekti. Kendi kendime koreografiler bile ortaya koyuyorum. Oyunculuk oluşturman geçmiyordu ama oyunculuk yapmaması gerektiği söylendiğinde bende de bu fikir oluştu.

‘AŞIK OLDUĞUMDA DİNGİNLEŞİYORUM’
Aşkın kendisini sakinleştirdiğini söyleyen Pınar Deniz, “Âşık olduğumda dinginleşiyorum. Bana iyi geliyor çünkü daha sakin karşılıyorum” derken Kaan Yıldırım ile iyi giden bir ilişkisi olduğunu söyledi.

Kaan Yıldırım ile ilişkisi için, “Güzel duygunuz ve odak noktası” diyen Pınar Deniz, düğün konusu hatırlatıldığında, “Büyük düğünler buluşması. Büyük düğünler yapmak, büyük gelinlikler giyerek yola çıkmak istemiyoruz” derken ufukta evlilik olmadığını dile getirdi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK