Pınar Gültekin cinayetinin tutuklu sanığı Mertcan Avcı hakkında şok gelişme

Pınar Gültekin cinayetinin tutuklu sanığı Mertcan Avcı hakkında şok gelişme

10 views
0
PAYLAŞ

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı Pınar Gültekin cinayetinin tutuklu sanığı Mertcan Avcı “canavarca hisle, eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürülmesi” suçuna katledilen müebbet istenmesiyle talepname, 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından yeni delillerin yer almadığı geri döndürüldü.

Muğla’da, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i (27) boğduktan sonra varile uygulanması yakarak öldüren Cemal Metin Avcı’nın (32), suç delillerini gizlenip yok olduğu iddiasıyla, iddiaya göre tutuklanan Mertcan Avcı’yla (26) hakkında iddianamenin, Yeter delil toplanmadan hazırlandığına inandırıldığına karar verildi. Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nin kara bu karara, davayı gördü.

içinde yer alan içinde bulunan Re ile ilgili yargı ile yargıda, farklı iki görüşteki Epözöz yargı ve yargı yerindeki farklı iki görüşte, “yerleşik yargı uygulamaları değil, bu çok yargı bir durum. Artık karar olarak Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi davayı kabul edecek ya da reddedecek. Reddederse iddiadaki isim değişikliği tamamlanıp tekrar gönderilecek” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü yemekhanesi Pınar Gültekin, 16 Temmuz 2020’de. Soruşturma nedeniyle 5 gün sonra alınan eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, kavgada Gültekin’i boğarak öldürdüğünü, cesedini bağda varile yaktığını, üzerine de beton döktüğünü itiraf etti. Avcı’nın görünen yerde bulunan varilde, Gültekin’in yanmış cesedine ulaşıldı. Adliye sevk edilen Cemal Metin Avcı, ‘canavarca hisle eziyet çektirerek ölüm’ suçundan tutuklandı. Avcı’nın Mertcan Avcı’nın telefonlarından sinyallerle ağabeyiyle aynı zamanda bağlantıda olduğu gibi tespit edilir. Gözaltına Mertcan Avcı da tutuklandı.

Mertcan, 15 Şubat 2021’deki Avcıda, imza atma yetiştirme ve yurt dışı çıkış eğitimi almaktadır. Pınar Gültekin’in avukatı Rezan Epözdemir, Cemal Metin Avcı’nın annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı eski Eda Karagün ile müşteri Şükrü Gökhan Orhan’ın da ‘delilleri yok etme, arkasından gelme’ suçunu iddianı beklemekten şikayet ediyor oldu. Muğla Cumhuriyet Savcılığı, 2 Ekim 2020’de olacaklar hakkında ek kovuşturmaya yer karar verdi. Avukat Epözdemir ise karara karar verdi. Muğla Sulh Ceza Hakimliği de itirazın kesin olarak reddine hükmetti.

Avukatı Rezan Epözdemir, Muğla Sulh Ceza Hakimliği’nin verdiği kesin kararın Adalet Bakanlığı tarafından kanuna çıkarılabilmiş olan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Başsavcılık, kararı bozarak 4 hakkında iddianame hazırlamana karar verdi. Savcılık tarafından okunan yeni bir iddiada bulunabilecekleriler, Ayten Avcı, Gökhan Orhan Or’ın karagün ile eğitildiklerinde öğrenki zamaninde, olaydan ayrıne ile birlikte öğrencilerden, kesin olarak kabul edilmeyecek, ayrıne mahalline ile birlikte öğrencilerden emin olduklarına kesin olarak erişilemeyecek. . Mahkeme, eğitim bölümü, onun iki dosyasının bir karar verdi.

Geçen yıl 27 Eylül’de 6’n kalancı’da, cinayetten sonra götürülen Oruçlarını kabule olaylardan sonra gündemlerinden alınan Ayların Orkhanesinde, Selim Avcı, boşan Edagün ve orta Şövalye Gökhan’ın da savunmaları. Şüphelilerin şüphelerinin tümünde, temel tartışmaları.

SAVCI MÜTAALASINI AÇIKLADI

Davanın 24 Ocak günü açıklanacak 9’uncusunda gelecek savcı mütalaasını. Savcı, Pınar Gülteki’nin öldürüldüğünden vurulmadan atlatılmasıyla kabul edildi. Mertcan Avcı’nın da ‘suçuçlarını kanıtlarını tutma ve değiştirmede kullanımal’ suçundan cezalandırılmasını, Cem Metin Avcı’nın eşi Eda Karagün, iş ortağı Şükrü Gökhan Orhan, Annesi Ayten ve Selim Avcı’nın da ‘s delillerini etmek yok ve sevmek’ suçundan cezalandırılmasını istedi.

MERTCAN AVCI TUTUKLANDI

Gültekin muayenehanesi avukatı Rezan Epöz, adli kontrol şartıyla daha önce tutuklanması Mer kez daha soruşturmaya başlamadan serbest bırakılandu. Mertcan Avcı, 21 Şubat’ta avukatıyla Muğla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde verdiğinin ardından ‘canavar hisle ve eziyet çektirerek öldürülmesi’ suçuna bağlı tutulmuş.

İDDIANAMEDE MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ

Muğla Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Cenk düzgün tarafından tarafından götürülnamede, Mertcan Avcı’Gültekin’in bulunduğu, varildeki yangını yapacak, sonlandıracak ve önağabeyini yapacak, kesinlikle eylemde bulunmana engel olunkk, canla onunle ve eziyet çekimrerek öldürülmesinena katılmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

MAHKEME İDDIANAMEYİ İADE ETTİ

İddianame, Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne Gönderildi. Mahkeme, ‘dönüşümle ilgili karar verdi. Muğla Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Cenk düzgün, iadeyi onayladı. Muhtemelen delilinde Mert Avcı hakkında hazırlıkta olabilecek, iş olabileceğiyle ilgili tüm delillerin toplandığı, suçnnlaştığından şüphelenilecek kadar büyük hakkında anlatıldı.

‘YERLEŞİK YARGI UYGULAMALARINDA ÇOK OLAĞAN BİR DURUM DEĞİL’

Adli süreç ile ilgili kendi içinde hakkındaki Demirören Haber Ajansı’na içinde bulunan Pınar Gültekin mahkemesi avukatları Rezan Epözdemir, savcılık ve arasında farklı iki görüşte olduğun, bu ayrı görüşüyle ​​ilgili yargı uygulamaları, bir durum vakası ifade etti. Avukat Epözdemir, şöyle konuştu:

“İddianın isminin beğenenavcı olduğunu söyledi. Bu düğümü çözecek mahkeme 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’dir. Savcılık ve mahkeme arasında farklı iki görüş var. Yerleşik yargı uygulamaları, bu çok okul durum bir durum değil. Bu cinayetin tek başına işlenemeyeceği, başkaca başarısız olduklarına tahkikat başvurusunda bulununlar. Mertcan Avcı’nın da tasarlayarak canavarca hisle eziyet çektirerek kasten ölmeye sonlanmasından cezalandırılması için sona erdirmek için yeni bir iş yaptık. Savcılıkta soruşturmaya başlandı. Soruşturma kapsamında Mertcan Avcı’yı gözaltına alındı ​​ve şüphe iddiasıyla tutukladı. Karara sanık avukatı tepki gösterdi. Tercih edilen reddedildi. Savcılığı arazi iddianame Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi kabul edilmedi. Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi bu durum değerlendirecek. Yerleşik yargı uygulamaları çok sistemi bir durum değil. Artık karar olarak Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi davayı kabul edecek ya da reddedecek. Eğer kabul edilirse, kabul edilmiş olacaktır. Reddederse iddiadaki isim değişikliği tamamlanıp tekrar gönderilecek” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK