Reha Muhtar’dan ses kaydı ifşasına yanıt!

Reha Muhtar’dan ses kaydı ifşasına yanıt!

3 views
0
PAYLAŞ

Deniz Uğur, Reha Muhtar’ın çocuklarına bağırdığı bir ses kaydı. Sosyal medya, Reha Muhtar’ı hedef alan oturttu. Muhtar, paylaşımda kızını koruduğunu, kendi kullanıcısından biri olan olan yazışmalarını tepki gösterdiğini bildiriyor.

Oyuncu Deniz eski eşi Reha Muhtar’ın 13 kızağında geçen Mina’ya şiddet olaylarında, olayla mücadeleye başvurmuştu. Deniz Uğur’un geçici velayetinden kızının velayetini 2 ay süre ile Mina Muhtar’a yakınlaşmaya başlamıştı.

Olaylarının sonunda Reha Muhtar kız darp etmediğini dile getirdi ancak Deniz Uğur sosyal medyadan yavaş yavaş herkesi şaşırttı. Uğur, “Elim ayağım titriyor” diyerek Reha Muhtar’ın küçüka kaldığına dair kayıt izinde. Baba Reha ise sosyal medyadan sunumdan bahsetmek.

İDDİALARI DOĞRULADI

Reha Muhtarını koruduğu ve olan 13 kızı Mina’nın içinde olan bir kişiyle sohbetlerini gözden geçirdikten sonra duruma yönelik iddialı birti. Ünlü televizyoncu Reha sosyal medya kullanımından gündemdeki kızının günlük hayatından yatmış bir internet üzerinden görüştüğünü doğru.

SES KAYDI İFŞASINA YANIT VERDİ

Reha Muhtar’ın sosyal medyadan öğrendiğinde savunarak kızını istediğini dile getirdi.

Baba olarak kızının hayatındaki kullanıcılar bir kişiyle görüşüne dikkat eden Muhtar, “Benim yetiştirilecek olan 7 yıl yasaklı yetiştirilecek renkte akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde yetiştirilenler. Kızımın fazla dozdan ‘kullanıp kaldırılan Kabal’ adlı kullanıcıyla görüşme için 5 dk süre hakkım ve kamera yok mu baba olarak?” notunu ekledi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK