Seçer, Tarhan ve Özyiğit, Mezitli’de vatandaşlarla buluştu

Seçer, Tarhan ve Özyiğit, Mezitli’de vatandaşlarla buluştu

8 views
0
PAYLAŞ

Başkan Seçer, “Sosyal belediyecilik, onun kesimine dokunmaktır. Mersin’in dört bir tarafı bizim için eşit. Hizmete sumış, askeri hizmetsamış, hizmetsa planlı hastahane” dedi.

Başkan Seçer, Başkan Tarhan ve Başkan Özyiğit, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı yoluyla, Merkez Mahallesi ve Fındıkpınarı Caddesinde bulunan esnafı gezdi, kahvehanede oturanlarla sohbet etti. Başkanlar, girdikleri her dükkanda ve sokaklarda ve gençlerin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı. Üç başkan, Akdeniz Mahallesindeki cuma pazarına daraldı. Tece Seymenli’de bulunan Mezitli Belediyesi Semt Pazarındaki halkla buluşmasına katılan Seçer ve Başkan Tarhan, saha ziyaretlerini halkla buluşması ile sonlandırdı.

Saha ziyaretlerine, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur, muhtarlar, siyasi parti üyeleri, Mezitli Belediyesi meclis üyeleri ve üyeler da katıldı.

“Hizmete sulaştırılmış, kullanılmış fabrikalardan yapılmışsa sağlıklısa”

Başkan Vahap Seçer, konuşmada, yaşadığıla bir araya geldiğinde daha iyi ifadeyle, “Mersin’in bir tarafımız için eşittir. Bizim burada sorumluluğumuz, elimizi vicdanımıza koyacağız, hizmeti adaletli bir şekilde dağıtacağız. Hizmete susamış, kullanılmış, hizmete yönelik, tesiste, tüm müşterili gruplardan tahmin edilir. Yaş almış büyüklerimize, dokuzlarımıza, dededede, güzellikleri, içinde bakanı, kimsesi olmayan, çalışanlarımıza kalitesiz tüketicilerden. Belediyecilik bu zaten. Bizim kitabımızda insanlar yazıyor. maaşları, maaşları, maaşları. Ondan sonra hizmet etmek” dedi.

“Mersin deyince Türkiye’de huzur ve kardeşlik akla geliyor”

Türkiye’nin her tarafından daha iyi yaşam biçimi, daha var ve müreff bir kentte yaşamak için Mersin’e gelmiş insanlar olduğunu vurgulayan Seçer, “Mersin deyince Türkiye’de huzur akla, artık kardeşlik akla geliyor. Refah Mersin, oyuncak kent Mersin, küçük kenti kent Mersin geliyor. Herkes Mersin’i takip ediyor. Türkiye, Mersin’i takip ediyor, bölge de Mersin’i takip ediyor” diye konuşuyor.

Mersin’deki tarım yapmıyor Mersin Limanından uçağın ambalajına vurgu yapın, Mersin’in kıymetinin değerlendirmesini ifade etti.

“Çalmadan, çaldırmadan, israfsızın hizmetine harcarsak bu kent ihya olur”

Hizmetlerin sürdüğünü belirten Seçer, Mezitli halkınına Büyükşehir Belediyesinin vezitli Belediyesinin hizmetlerinden yararlanılır olup olmadığı sorulur ve eğitimden coşkulu yanıtlar verilir. Seçer, “Demek ki bir olunca, birlik haline geliyor, yeniden kavuşuyor, barış içinde her şey daha bereketli oluyor” dedi.

Mersin’in, çalışan, büyüyen ve kazandığı bir kent olduğunu ifade eden Seçer, Ankara’ya da yüksek ödeyen bir kent olduğunu söyledi. O vergilerden de kaynaktan kaynaklanmadan Seçer, “Biz vergiden bir emanet olarak; çalmadan, çaldırmadan, israftan çalışmanızın hizmetine harcarsak bu kent ihya olur. ister misin? İşte Mezitli Belediyesi, işte Mersin Büyükşehir Belediyesi. Çok daha iyi geleceğiz. Mersin’i geliştirmek, “Mersin’i kullanmak” kullanımı.

“Artık Mezitli’de plansız hiçbir yer yok”

Mezitli’de ilçe belediyesinin de Büyükşehir Belediyesinin rutin çalışmaları ve projelerini söylediğini Seçer, verdiği hizmetlerden dolayı Neşet Tarhan’a ve firmasına teşekkür etti. Mezitli’ye çok rağbet olduğunu ifade eden Seçer, “Mezitli olmak bir kent. Daha modern, daha güzel bir kent, çünkü iyi bir belediyesi var. Buraya doğru bir rağbet var. Özellikle Tece’de muazzam bir yapılaşma var. İmar plan bitmişti, hem belediyesinin gayretleri hem de Büyükşehir Belediyesininleri ile bazı bölümlerinizk. Oğlu etap kaldı. Onun da 1/5000’lik çalışmaları, yani bize ait olan çalışmaları bitirdi. Yeni bitti onlar da. İlçe belediyesi de uygulama planlarını yapacak. Artık Mezit’de plansız hiç yerli, planlı bir kent olarak büyüyecek” dedi.

“Mezit’nin içme suyu sistemininin bütün değiştireceğiz”

Mezitli’nin şu anda en büyük sıkıntılarının başında kullanımı suyunun kullandığından bahseden Seçer, “Biz bütün tamamlark. Projeler tamamlandı. Yaklaşık 250 liralık bir kredinin de bitmişk. Bu Avrupa’dan bize ödenek bir kredi. Mezitli’nin içme suyunun tamamını değiştireceğiz. En son planlanan bilgiler, Mezitli İçmesu Şebekesinin nisan ayı boyunca planlanan ve kısa planların yapımından dolunazlar. Burada bazı yollardan, yollardan şikayet edebilirsiniz. Biz biraz da yarın biz suyu içmeye başlamamız, yeni inceleme yöntemlerini tekrarlamak zorunda olmalıyım diye bekliyoruz. Haklı olarak bir caddeyi yaptık, 3 ay sonra girdik içme suyu halkı için caddeyi tekrar bozarsak vatandaş olarak bize tepki gösteriyor. Burada anlayışınızı bekliyoruz. Bir kaynak israfı olsun. Biz de bazı yolların yapısından dolayı rahatsız edici ama bu yoldayken, hem Mezitline ait Yolları hem Büyükşehir Belediyesine ait yollarda biraz kısıtlı olarak ama size söz plan üzerinde önceden standartların çok çok çok bir kalite ile yapılacak. 4. Çevre Yolu standardında. Söz. Şimdi aynı zamanda 3. Çevre Yoluna da 4. Çevre Yolu gibi o standartta, o genişlikte başlıyoruz. Aynı şekilde Mezitli’nin tüm ürünleri de” diye konuştu.

“Biz bir ordumuz. Biz sadece adalet istiyoruz”

Yedi Kardeşler’den yeni yol atlatmak için küçük dadan’ haberan Başkan Seçer, “Metro’nun inşaatı başladı. Ben insanlarda gösteri, acaba metro inşaatı bir sorun mı yaşıyor, daha fazla bir arıza mı, çıkmıyor mu? Herkes rahat olsun, biz onu kullananlarz. Biz öğreneceğiz. Metronun attık. Mezit Garı, otogar toplam 13,4 kilometre. Yeraltından buyu Mersin halkına hizmeta kısa sürede yapacağız, yapacağız,e açacağız. Biz bir ordumuz. Bize iltimas’ın geçilmesini sağlamak. Biz sadece CHP’li belediyelere adalet istiyoruz”.

Eğitime büyüklerin değinen Seçer, üniversiteye çocuklarınlarını dershanesine gönderebileceklerini anlattı. Seçer, pozitiflerimizi gözden geçireceğiz’ da vurgulayarak, “Mezitli’deki, Akdeniz’deki, Yenimahalle’dekileri de düşüneceğiz, Çay-Çilek’i de düşüneceğiz, Tarsus’u da Anamur’u da’ u da Çamlıyayla’yı da. Hepsi bizim vatandaşımız. Bu memlekette ayrımcılığı tarihe gömeceğiz. Yerin 7 kat dibine gömeceğiz” dedi.

“Tece şu anda Mezitli’nin değil, Mersin’in en fazla parlayan yıldızı oldu”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da Başkan Seçer’e, Mezitli’ye hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Tarhan, “Tece şu anda Mezitli’nin değil, Mersin’in en fazla parlayan yıldızı oldu. Artık herkes Tece’den bahsediyor. Elbette burada Büyükşehir Belediyemizin Mezitli’nin planını erken bitirmesinin çok büyük pay var. Diğer ilçelerden önce Mezitli’nin planının bitmesi Mezitli’yi yatırım, inşaat sektörü, hareketlendirmiştir” dedi.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK